Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μια ανάμνηση από το καλοκαίρι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μια ανάμνηση από το καλοκαίρι

Με μια σπάνια φωτογραφία τους θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ευχηθεί στη δεύτερη πιο σημαντική «Μαίρη» της ζωής της.

Το όνομα Μαίρη φαίνεται πως είναι έχει ξεχωριστή σημασία στη ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφού έτσι λένε όχι μόνο τη μεγάλη της κόρη (η παρουσιάστρια έχει ακόμα δύο παιδιά με τον Θέμη Σοφό, τη Νάγια και τον Γιάννη), αλλά και την αδερφή της την οποία υπεραγαπά.

Τα γενέθλια της αδερφής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

Αυτό φαίνεται άλλωστε και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει τόσο όταν εκείνη έχει την ονομαστική της γιορτή όσο και τώρα που εκείνη είχε τα γενέθλιά της. Η Μαίρη Τσιμτσιλή λοιπόν, είχε τα γενέθλιά της στις 11 Μαρτίου και η παρουσιάστρια της ευχήθηκε με μια φωτογραφία τους από το καλοκαίρι. Όπως θα δεις από την ανάρτησή της, οι δυο τους έχουν το ίδιο ύψος αλλά και τα ίδια μακριά καστανά μαλλιά.

«Χαρούμενα γενέθλια στην όμορφη αδερφή μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια του Happy Day.

423766137_213635028480110_8020361432555721738_n-(1).jpg

Η Μαίρη Τσιμτσιλή προτιμά να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από αντίστοιχες περιστάσεις και χάρη στην αδερφή της έχουμε δει κάποιες από τις κοινές τους φωτογραφίες.

Το 2023 η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη μαμά και την αδερφή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

«Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει. Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια. Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους. Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο απο τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου»

https://www.instagram.com/p/CphiuVaDW8O/