Η σύγκρουση Λάλου και Δαδακαρίδη στον Σασμό είναι αναπόφευκτη και οδηγεί στο τέλος του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύγκρουση Λάλου και Δαδακαρίδη στον Σασμό είναι αναπόφευκτη και οδηγεί στο τέλος του Μαθιού

Λίγο πριν γίνει μπαμπάς ο Μαθιός στον Σασμό, θα περάσει και μία κρίση με τη σύζυγό του Βασιλική. 

Συνεχίζουμε να γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα του Μαθιού στον Σασμό, αλλά χωρίς να το λύνουμε ακόμη. Εκκρεμούν προς το παρόν άλλες υποθέσεις πιο σημαντικές και ξεκαθαρίσματα. Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ήδη είναι ο εφιάλτης του Δημήτρη Λάλου ως Μαθιός. Είναι σίγουρο πως τελικά θα καταφέρει να τον παγιδέψει και να τον κάνει να πληρώσει για τη δολοφονία του Στεφανή. Πριν από αυτό όμως θα έχουμε την αποκάλυψη ενός ακόμη μυστικού και το φινάλε της Εύας.

https://www.instagram.com/p/CzBjtQfIrw2/

Η Εύα ολοκληρώνει τραγικά την αποστολή της

Ο Μαθιός - Δημήτρης Λάλος συνεχίζει να περνά ένα μικρό μαρτύριο με τη συνείδησή του στον Σασμό. Ακόμη και τώρα που τον εγκαταλείπει η Στέλλα γιατί αρνείται να τον υπερασπιστεί βασανίζεται, για που έμεινε δίχως κανέναν σύμμαχο, εκτός από τη Βασιλική και την Καλλιόπη. Ο Αστέρης μπορεί να έκανε πίσω για λίγο, αλλά δεν έχει μεταπειστεί για την τιμωρία του.

Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία

Ωστόσο λίγο πριν γίνει μπαμπάς και δει για πρώτη φορά το κοριτσάκι του, με τον έρωτα της ζωής του τη Βασιλική, θα περάσουν ξανά μία μικρή κρίση στον γάμο τους. Αιτία είναι και πάλι το παρελθόν και ο Στεφανής. Εκείνη μαθαίνει ότι ο Μαθιός της αποφάσισε να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της όχι επειδή ο ίδιος το ένιωθε, αλλά γιατί η Καλλιόπη του είχε πει ότι περνούσε δύσκολα και πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Αστεία αφορμή είναι όλο αυτό για τον καβγά τους, γιατί ξέρει πως σε αυτή την αποτρόπαια πράξη έφτασε γιατί την αγαπούσε και ήθελε να την προστατέψει.

Προς το παρόν ο Μαθιός καταλαβαίνει ότι ο εισαγγελέας Γιακωβάκης δεν αστειεύεται στη δική του περίπτωση. Έρχονται ξανά σε σύγκρουση και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανακοινώνει σε όλους ότι σκοπεύει να τον βάλει στη φυλακή με κάθε τρόπο. Και θα το κάνει.

Στα επόμενα επεισόδια θα ζήσουμε τη φυγή της Εύας από την Κρήτη. Αφού προσπαθήσει να σκοτώσει τον Μαθιό και τελικά να τραυματίσει θανάσιμα έναν υπάλληλο στο μαγαζί. Αυτό κάπως θολώνει τα νερά και αποπροσανατολίζει τις έρευνες. Τρομάζει όμως απίστευτα τόσο τη Βασιλική όσο και την Καλλιόπη.

Δημήτρης Λάλος: Οι φήμες χωρισμού, η αμήχανη αντίδραση Αμούτζα και η «προδοσία» στον Σασμό