Η Kim Kardashian αστειεύεται ότι είναι «στο δρόμο για να βρει» την Kate Middleton

Κάποιοι followers βρήκαν τη λεζάντα της φωτογραφίας ξεκαρδιστική, άλλοι πάλι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους.

Το τελευταίο διάστημα τα media είναι γύρω από την «εξαφάνιση» της Kate Middleton. Το γεγονός ότι το παλάτι δεν έχει βγει να κάνει ακόμα κάποια δήλωση σχετικά με την υγεία της Kate, έχει βάλει τους πάντες να κάνουν διάφορα σενάρια και θεωρίες περί συνωμοσίας, κάποια από τα οποία λένε ότι η Middleton βρίσκεται ακόμα και σε κώμα. Επίσης, άγνωστο παραμένει το αν τα τρία της παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.

https://www.instagram.com/p/C4d9Vh8p-kv/

Τι συμβαίνει με την ανακοίνωση του Παλατιού στο BBC για την Kate Middleton

Ακόμα και η Kim αναρωτιέται που είναι η Kate

Η αλήθεια είναι πώς το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει αρκετή έκταση στα social media, με κόσμο να ανεβάζει καθημερινά ποστ και χιουμοριστικά quotes με το που βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ακόμα και η Kim Kardashian θέλει να μάθει που βρίσκεται η Kate Middleton. Πιο συγκεκριμένα, το σαββατοκύριακο, η σταρ του ριάλιτι αστειεύτηκε για το που βρίσκεται η πριγκίπισσα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Kim έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «On my way to go find Kate», «Στον δρόμο για να βρω την Kate».

https://www.instagram.com/p/C4lwwOYSpW-/

Ενώ ορισμένοι followers βρήκαν τη λεζάντα ξεκαρδιστική, άλλοι υποστήριξαν ότι ήταν εριστική, γιατί από πίσω μπορεί να κρύβεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε το viral trend στο TikTok με τον «Σκορπιό» και έχουμε νικήτρια

Παρόλα αυτά, όσο το παλάτι δεν διευκρινίζει ξεκάθαρα τι έχει συμβεί, εμφανίζονται παπαρατσικές και αμφίβολης ποιότητας και πιστότητας φωτογραφίες, οι οποίες μεγαλώνουν τα σενάρια για το που βρίσκεται και σε τι κατάσταση είναι η Kate.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend Gala Dinner To Support East Anglia's Children's Hospices' Nook Appeal
KING'S LYNN, ENGLAND - JUNE 22: HRH Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge are greeted by David Cholmondeley, Marquess of Cholmondeley and Rose Cholmondeley, the Marchioness of Cholmondeley as they attend a gala dinner in support of East Anglia's Children's Hospices' nook appeal at Houghton Hall on June 22, 2016 in King's Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)2016 Getty Images

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες της Kate Middleton, πριν την «εξαφάνιση» της. Ρίξε μία ματιά...

Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο