Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε το viral trend στο TikTok με τον «Σκορπιό» και έχουμε νικήτρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε το viral trend στο TikTok με τον «Σκορπιό» και έχουμε νικήτρια

«Εν τω μεταξύ η Νατασάρα είναι όντως δύναμη» έγραψαν οι followers βλέποντας την Νατάσα Θεοδωρίδου σαν «Αντωνία» στο trend του ΤikTok.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αδιαμφισβήτητα είναι μέσα σε όλα. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει να επικοινωνεί με τους fans της μέσω των social media της και μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει διαρκώς βίντεο που τραγουδάει διάφορα κομμάτια που της έρχονται σαν «έμπνευση». Έτσι άλλωστε, ονομάζει αυτά τα βίντεο που κάνει μαζί με τον μαέστρο της.

https://www.instagram.com/reel/C4TpMBJLYiP/

Πέρα από αυτό όμως, έχουμε δει αρκετές φορές να «τσαλακώνει» την εικόνα της κάνοντας διάφορα βίντεο - κυρίως στο TikTok και ανάλογα τα trends - με τις κόρες της, την 29χρονη Κριστιάνα και την 23χρονη Ανδριάννα. Έχει κάνει για παράδειγμα τον χορό της Wednesday αλλά και το το viral τραγούδι των Snik και Ivan Greco «OAED».

«Ο Σκορπιός είναι για σένα. Μπαμ»

Δεν γινόταν λοιπόν να μην πει το «ναι» στο νέο trend του TikTok με το μπαρ «Σκορπιός». Μαζί της και οι Alcatrash αλλά και ο Γιώργος Κακοσαίος, οι καλλιτέχνες δηλαδή με τους οποίους εμφανίζεται και αυτή τη σεζόν μαζί.

Mπορεί να μη μιλούσε εκείνη στο βίντεο, αφού αυτόν τον ρόλο ανέλαβε ο Σταύρος από τους Alcatrash, ωστόσο όσοι είδαν το βίντεο είπαν πως η «Αντωνία» που υποδύθηκε είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση και φυσικά το βίντεό τους είναι αυτό που κερδίζει όλα τα αντίστοιχα.

H νέα συνεργασία της κόρης της και η περήφανη μαμά

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πέρα από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και μια πολύ υποστηρικτική και τρυφερή μαμά. Πάντα είναι δίπλα στις κόρες της, όπως κι εκείνες δεν σταματούν να βρίσκονται μαζί της με την κάθε ευκαιρία.

Πρόσφατα, η Κριστιάνα Μπέτα, η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου κατάφερε να κλείσει μια νέα συνεργασία στα επαγγελματικά της.

Η ίδια παρότι σπούδασε Νομική, ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική, αφού έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA της μητέρας της και έχει ήδη καταφέρει να προωθήσει τα έργα του artistic brand της σε διάσημες galleries. Αυτή τη φορά βέβαια, η Κριστιάνα Μπέτα κατάφερε να έχει συνεργασία με luxury εταιρία χαλιών και οικιακών ειδών, παραχωρώντας σχέδιά της τα οποία μεταφέρθηκαν επιτυχώς σε κομμάτια της νέας συλλογής.

Φυσικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη γι' αυτό και αναδημοσίευσε την ανάρτηση της κόρης της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C2ZwdIboIcN/

Η Κριστιάνα και η Ανδριάννα, παρότι προέρχονται από δύο διαφορετικούς γάμους της τραγουδίστριας - η Κριστιάνα είναι κόρη του Τάκη Μπέττα και η Ανδριάννα κόρη του Ανδρέα Φουστάνου - είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.