Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο

«Παικταράς ναι, Ντάνος και Κατσούλης ποτέ» έγραψαν στο Twitter/X βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά του Φάνη.

Με μια ενδιαφέρουσα ανυπομονησία περίμεναν οι fans του Survivor το επεισόδιο της Κυριακής 17 Μαρτίου, μιας και από το τρέιλερ αλλά και διάφορα spoiler που είχαν κυκλοφορήσει την τελευταία βδομάδα θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά να γίνεται ανασύσταση των ομάδων.

Survivor με Δαλάκα - Ασημίνα σε κρίση και τον James άφαντο μετά τις φήμες για αποχώρηση

Φαίνεται πως μετά την «διάθεση» του James Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, οι υπεύθυνοι θέλησαν να του «χρυσώσουν» για λίγο το χάπι και γι' αυτό έγιναν αλλαγές σε 4 παίκτες. Ο James θεωρούσε πως με την προηγούμενη μοιρασιά κι αν επανέλθουν οι τραυματίες της ομάδας των Διασήμων, η ομάδα των Mαχητών θα έχανε μόνιμα. Γι' αυτό και είδαμε τον Γιώργο Χαραλάμπους με την Δώρα να πηγαίνουν στους Κόκκινους και τον Φάνη και την Αναστασία να πηγαίνουν στους Μπλε.

Γύρισε τη «μπιφτέκα» ο Φάνης

Μετά την «πανηγυρική» επιστροφή του James στο Survivor ο Σταμάτης ετοιμάζεται να ζήσει έναν εφιάλτη

Εκεί που περιμέναμε λοιπόν, τον James να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις σπόντες του προς τους αντιπάλους του, ο Φάνης κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, όχι όμως με θετικό τρόπο.

Ο παίκτης των Μαχητών επέστεψε στην αρχική του ομάδα με αέρα αρχηγού - μιας και στο επεισόδιο αυτό είχαμε και την αγωνιστική επιστροφή του με 3 στις 3 νίκες - κι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έπαιρνε μέρος σε κάθε συζήτηση, κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις, «κοκορευόμενος» για τα στατιστικά του ή τις καλές επιλογές του στα ματσαρίσματα.

Μπορεί με την «νέα» ομάδα του να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, στέλνοντας τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού και κατ' επέκταση τον Νίκο Ρικουνάκη στη μονομαχία αποχώρησης ως πρώτο υποψήφιο, όμως ο ίδιος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο όχι μόνο των παικτών κι από τις δύο ομάδες αλλά και του κοινού.

Ο λόγος που όλοι άρχισαν να «χτυπούν» ξανά τον Φάνη, ήταν το γεγονός πως επιστρέφοντας στην ομάδα των Μπλε φάνηκε να δίνει συμβουλές στον Σταμάτη σα να ήταν τα πιο καλά φιλαράκια. Λίγες ώρες πριν ωστόσο, και για όσο ήταν στην ομάδα των Διασήμων, ο ίδιος αλλά και οι τότε συμπαίκτες του είχαν πει τα μύρια όσα για τον αντίπαλό τους. Εύλογα λοιπόν, αναρωτήθηκαν όλοι οι Διάσημοι πώς είναι δυνατόν να αλλάζει συμπεριφορά τόσο σύντομα.

Ο ίδιος βέβαια, το «έριξε» στον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα, αφού όπου και να πήγαινε θα ήθελε να κερδίσει, όπως είπε. Παράλληλα, ανέφερε πως είπαν με τον Σταμάτη - με τον οποίο είχαν κόντρα απ' όταν ήταν ακόμα στους Μπλε - να κάνουν μια νέα αρχή για το καλό της «νέας» αυτής ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο παίκτης των Μαχητών.

Ο Φάνης «χάνει» τους fans του και ίσως το έπαθλο

Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Εκτός από την τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του που δείχνει έναν άκρως στρατηγικό παίκτη και όχι τόσο «ντόμπρο», όπως θα έλεγε κανείς, ο Φάνης έδειξε και πάλι την υπεροψία του στους στίβους μάχης γκρινιάζοντας για διάφορα πράγματα και όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο θα φτάσει να υποτιμά και τον αντίπαλό του, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τη νίκη του.

Φυσικά όλη αυτή η συμπεριφορά του συγκεκριμένου παίκτη φαίνεται πως του έχει κοστίσει σε fans και ίσως του κοστίσει και το έπαθλο. Αγωνιστικά κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα όπως λένε όλοι στα social media - ειδικά μετά την επιτυχημένη επιστροφή που είχε ύστερα από 1 μήνα απουσίας από τα αγωνίσματα. O χαρακτήρας του όμως είναι αυτός που θα τον «κάψει» και κανείς δεν θα μπορέσει να τον θεωρήσει πιθανό νικητή, ισάξιο του Ντάνου και του Σάκη Κατσούλη, ακόμη κι αν βρεθεί στο Γαλάτσι.