Τσολάκη και Καραμπέτη βραβεύτηκαν από την Unesco: Όλες οι διακρίσεις και οι λαμπερές εμφανίσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τσολάκη και Καραμπέτη βραβεύτηκαν από την Unesco: Όλες οι διακρίσεις και οι λαμπερές εμφανίσεις
NDP PHOTO AGENCY

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας βραβεύτηκαν από την Unesco Πειραιώς και Νήσων γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους.

Tην Πέμπτη 21 Μαρτίου ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε μια ιδιαίτερη γιορτή στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ήταν η 7η γιορτή που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η Γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο και σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρών με σημαντικές γυναίκες από διάφορους κλάδους να βραβεύονται για την προσφορά τους, η κάθεμια στον κλάδο της.

Οι γυναίκες που βραβεύτηκαν και οι λαμπερές εμφανίσεις

Ανάμεσα στις γυναίκες που διακρίθηκαν είδαμε την Ελένη Τσολάκη, ως παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής για το Πρωϊνό Σουσού στο Open, την Δώρα Αναγνωστοπούλου, ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δελτίου Ειδήσεων MEGA αλλά και της εκπομπής Mega Stories και την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη ως κορυφαία ηθοποιό.

Όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί οι τρεις γυναίκες επέλεξαν τελείως διαφορετικό στιλ στα looks τους για τη βραδιά αυτή. H Ελένη Τσολάκη φόρεσε ένα λευκό maxi σατέν φόρεμα με μαύρες γόβες και ολοκλήρωσε το look της με μαλλιά ελαφρώς κυματιστά και φυσικό μακιγιάζ,

0014_ELENI_TSOLAKI_2132024.jpg

ενώ η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη έκανε μια πιο βραδινή εμφάνιση διαλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και λάμψεις και κάνοντας ένα πιο έντονο μακιγιάζ με cherry red χείλια και wang στα μαλλιά.

0005_KARIOFILIA_KARAMPETI_2132024.jpg

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την άλλη επέλεξε ένα κοστούμι σε μπλε απόχρωση διατηρώντας τα μαλλιά και το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους, με ελαφρά τονισμένα χείλια.

0007_DORA_ANAGNOSTOPOYLOY_2132024.jpg

Όσον αφορά τις υπόλοιπες γυναίκες που διακρίθηκαν, αυτές ήταν η Σοφία Εφραίμογλου, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ΕΒΕΑ (Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών), η Γεωργία Καλτσή (αθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο), η Ισιδώρα Λάππα (η μοναδική γυναίκα στην ΕΚΑΜ), η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης), το Gazzetta Women με επικεφαλής την κα Βάσω Στασινού, η Μαρίτσα Τραυλού (διεθνής εικαστικός) και η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Πρωταθλήτριες Ευρώπης).