Μαμά για δεύτερη φορά η Cameron Diaz! Ο γιος της Cardinal Madden είναι εδώ

Πατούλια Κατερίνα
Μαμά για δεύτερη φορά η Cameron Diaz! Ο γιος της Cardinal Madden είναι εδώ

Έναν γιο απέκτησε η Cameron Diaz, μικρότερο αδερφό για την κορούλα της Raddix.

Το δεύτερο παιδί της απέκτησε η 51χρονη Cameron Diaz και ο αγαπημένος Benji Madden!

Η ανακοίνωση ήρθε από το Instagram της ηθοποιού. Χωρίς να δίνεις λεπτομέρειες για τον ερχομό του γιου της, η Diaz αποκάλυψε το όνομά του, το οποίο θα είναι Cardinal.

https://www.instagram.com/p/C41jRDsvZf3/

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ.

Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος.

Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Diaz.

House of Harlow 1960 x REVOLVE

Η 51χρονη και ο 45χρονος ροκάς δεν είχαν αποκαλύψει πως περιμένουν ένα ακόμα παιδί και τον Ιανουάριο τον πέρασαν μαζί στο Aspen.

Όταν η Cameron έγινε μαμά για πρώτη φορά

Το ζευγάρι έχει υποδεχτεί την κόρη του το 2020 και είναι παντρεμένοι από το 2015.

Η κόρη τους Raddix ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας και το ποστ για τον ερχομό της ήταν παρόμοιο.

«Η δουλειά μου είναι απλώς να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις να εκφράσει τα συναισθήματά της, την εμπειρία της, τι περνάει και να τη βοηθήσω να το αναγνωρίσει και μετά να το ξεπεράσει», είχε πει η Cameron για την κόρη της στο σόου της Kelly Clarkson.

Η Diaz είχε μιλήσει για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού το 2022 στο περιοδικό UsWeekly, τονίζοντας πως εξετάζει τις επιλογές που έχει:

«Ο Benji ήθελε πάντα μια μεγάλη οικογένεια και η Cameron δεν χρειαζόταν να πειστεί παραπάνω μετά τον ερχομό της Raddix. Προτιμούν να κρατούν τη ζωή τους ιδιωτική», είχε πει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Είναι απίθανος πατέρας, είμαι τόσο τυχερή που είναι πατέρας του παιδιού μας», είχε πει η Diaz για τον καλό της. Η Diaz γίνεται μαμά για δεύτερη φορά τη στιγμή που ετοιμάζεται για την πρώτη της ταινία μετά το 2014 με τίτλο Back in Action.