Φαίη Σκορδά: Το παραμυθένιο λουκ από τη νύχτα στο Ντουμπάι

Φαίη Σκορδά: Το παραμυθένιο λουκ από τη νύχτα στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι βρίσκεται το τριήμερο αυτό η Φαίη Σκορδά και μας έδωσε μια γεύση από το εξωτικό της ταξίδι.

Μπορεί το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ να είναι ακόμα αβέβαιο και ο χειμώνας που πέρασε να ήταν ένας από τους πιο δύσκολους της ζωής της μετά την απώλεια του μπαμπά της Δημήτρη, όμως η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αποδράσει για λίγες ημέρες από την καθημερινότητα.

Η παραμυθένια εμφάνιση στο Ντουμπάι

434294695_1238584653601452_1462618779657080644_n.jpg

Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η ηλικία, το μεγάλο πένθος και η σχέση της με τον χρόνο

Δεν μας συνηθίζει να μας δείχνει στιγμές από την καθημερινή της ζωή, όμως η παρουσιάστρια στα ταξίδια της φροντίζει πάντα να μας δείχνει ιδιαίτερα στιγμιότυπα. Έτσι, η Φαίη, που βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι μας έδωσε μια γεύση, κυρίως από το παραμυθένιο λουκ της.

434343084_290525327274810_2036252536095897899_n.jpg

Με μια maxi δημιουργία με έναν ώμο και βαθύ σχίσιμο στη φούστα, δια χειρός Elisabetta Franchi σε απόχρωση του μπεζ χρυσού, η Σκορδά πόζαρε σε ένα Popular σημείο του πολυτελούς ξενοδοχείου το οποίο τη φιλοξενεί τις ημέρες αυτές. Το φόρεμα αυτό κοστίζει από 670 ως 700 ευρώ.

franchi.jpg

Η Σκορδά δεν μας έδειξε την παρέα που τη συνοδεύει στο ταξίδι αυτό αλλά οι φήμες την θέλουν να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο

Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο γιοι της Φαίης είναι μαζί της στο Ντουμπάι αλλά και η εναλλακτική των παιδιών είναι εξίσου ιδανική. Βλέπεις ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στο εξοχικό του στην Τήνο, όπου και έκανε το πρώτο του μπάνιο εκεί, με το θερμόμετρο να δείχνει 16 βαθμούς.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν η Σκορδά θα γυρίσει σελίδα και στην επαγγελματική της ζωή μετά από δύο χρόνια στον ΣΚΑΙ με τις φήμες να την θέλουν να είναι σε συζητήσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία με το MEGA χωρίς όμως αυτές να διασταυρώνονται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η φετινή σεζόν βρήκε την εκπομπή της Φαίης σε χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης ενώ πριν δύο μήνες η Σκορδά έπρεπε να διαχειριστεί και την ξαφνική απώλεια του πατέρα της Δημήτρη Σκορδά.

Η άδεια καρέκλα της παρουσιάστριας και ο τρόπος με τον οποίο ο σταθμός έβγαλε την πρωινή εκπομπή χωρίς την Σκορδά έγιναν αντικείμενο μεγάλου σχολιασμού.

«Σε καταλαβαίνω» είπε η Ντορέττα στη Φαίη μιλώντας για την απώλεια του μπαμπά της που μετρά 9 χρόνια