Η Φαίη Σκορδά έκανε το iconic χτένισμα της Brigitte Bardot και της πηγαίνει πολύ

Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. 

Η Brigitte Bardot, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αποτελεί πηγή έμπνευσης με τα εμβληματικά χτενίσματα και μακιγιάζ που υιοθετούσε σε κάθε εμφάνισή της. Ένα από τα χαρακτηριστικά hairstyles ήταν οι XL όγκοι και τα διακριτικά curtain bangs τα οποία αγκάλιαζαν αριστερά και δεξιά το πρόσωπό της με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Ο κότσος είναι και επίσημα το μεγαλύτερο trend της σεζόν που γίνεται σε χρόνο dt

Το απόλυτο vintage hairstyle!

Αυτό το iconic χτένισμα από τα 60s το είδαμε πιο σύγχρονο και ανανεωμένο μέσα από το ποστ της Φαίης Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού υιοθέτησε το super stylish hair look της θρυλικής ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, μάζεψε τα μαλλιά της half up, δημιούργησε έξτρα όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και άφησε τα curtain bangs να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο της. Όλο το look της Φαίης, είχε πινελιές από τα 60s! Στο μακιγιάζ επέλεξε έντονο smokey eyes και nude χείλη, ενώ στο outftis το ριγέ πουλόβερ, με το ψηλόμεσο παντελόνι και τα ballarina shoes θύμιζαν τις statement εμφανίσεις της Brigitte Bardot.

426351228_722207543355436_5413037353419665750_n.jpg

@fayskorda

Extra tip: Για να πετύχεις τον επιθυμητό όγκο, πάρε μερικές τούφες από την κορυφή του κεφαλιού και κρέπαρε στη βάση τους, χρησιμοποιώντας μια χτένα και λακ για να ενισχύσεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην παρακάτω gallery θα δεις το συνολικό look της Φαίης Σκορδά που αποπνέει πινελιές από τα 60s.

Η αλήθεια είναι πως το hairstyle από τα 60s μπορεί να γίνει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών σε χρόνο dt. Για να πετύχεις το iconic hairstyle της αγαπημένης Brigitte Bardot κάνε scroll στα παρακάτω TikTok hacks που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα. Enjoy Queen!

Ένα-ένα τα steps για το iconic hairstyle της Brigitte Bardot:

Syrup blonde: Η γλυκιά, γυαλιστερή απόχρωση μαλλιών που είναι τάση για την άνοιξη