«Σε καταλαβαίνω» είπε η Ντορέττα στη Φαίη μιλώντας για την απώλεια του μπαμπά της που μετρά 9 χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Σε καταλαβαίνω» είπε η Ντορέττα στη Φαίη μιλώντας για την απώλεια του μπαμπά της που μετρά 9 χρόνια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κοίταξε με κατανόηση την Φαίη Σκορδά λέγοντάς της τι την βοήθησε εκείνη με την απώλεια του μπαμπά της.

Η φετινή χρονιά είναι πολύ γεμάτη επαγγελματικά για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού πέρα από τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ1 Στα Σύρματα, κάνει και podcast με τις αδερφές Συνατσάκη και την Αθηνά Τσαγκαράκη αλλά και ραδιόφωνο. Για όλα αυτά μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και για τους γιους της, την ανιψιά της και την απώλεια του μπαμπά της.

Το πατρικό της στο Κιλκίς ήταν για τη Φαίη Σκορδά πάντα το καταφύγιό της

https://www.instagram.com/p/C4K9FheIrPD/

9 χρόνια απ' όταν έχασε τον μπαμπά της

Πριν από λίγο καιρό η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένη στον μπαμπά της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια.

«Πάντα μαζί μας dad» έγραφε στην ανάρτησή της προσθέτοντας μια λευκή καρδιά.

423735932_1354359098572026_7739932499921101042_n.jpg

Συναντώντας λοιπόν, την Φαίη Σκορδά η ηθοποιός την κοίταξε μέσα στα μάτια με απόλυτη κατανόηση, αφού γνώριζε από πρώτο χέρι αυτό που περνάει εκείνη με την απώλεια του μπαμπά της.

«Μπαμπάκα μου σ' αγαπάω»: Το πρώτο ποστ της Φαίης Σκορδά στο Instagram συγκινεί

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως την βοηθάει πολύ η αγάπη του κόσμου και η επικοινωνία μαζί τους μέσω της εκπομπής, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε πως όταν έχασε τον μπαμπά της τη βοηθούσε το ότι είχε δουλειά και για 2-3 ώρες ξέφευγε το μυαλό της από τις σκέψεις.

«Έκανα θέατρο όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Θυμάμαι πάρα πολύ εκείνη τη χρονιά, επειδή τον περιμέναμε κιόλας να "φύγει". Υπήρχαν παραστάσεις που είχα ζητήσει από τους συναδέλφους μου να πάμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω. Όταν πέθανε είχα παράσταση στο θέατρο και έπρεπε να πάω να παίξω. Ξέρω πως είναι αυτό το κομμάτι και όσο αντιφατικό και να ακούγεται η δουλειά βοηθάει, έστω και αυτό το 2ωρο που είσαι στη δουλειά να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Οπότε σε καταλαβαίνω…» ειπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

H Nτορέττα Παπαδημητρίου έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στον μπαμπά της. Στην εκπομπή Μαμά-δες το 2022 είχε πει χαρακτηριστικά για εκείνον και την ξαφνική του απώλεια:

«Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ. Δηλαδή αν το συνειδητοποιείς, δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Καμία μέρα δεν υπάρχει χωρίς την σκέψη του. Πάντα θα τον σκεφτώ. Με την παραμικρή αφορμή, σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ. Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω».

Η ζωή χωρίς τους γιους της στο σπίτι

Η ηθοποιός πάντως αναφέρθηκε και στους γιους της, τον Διονύση και τον Φίλιππο, τους οποίους απέκτησε σε αρκετά μικρή ηλικία. Ήδη ο Διονύσης ως μεγαλύτερος διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών του στην Κύπρο τον Σεπτέμβρη, ενώ και ο Φίλιππος ετοιμάζεται να σπουδάσει, αφού τελειώνει το σχολείο. Η ίδια απάντησε για το πώς αισθάνεται που η «φωλιά» της θα μείνει άδεια, λέγοντας: «Χρειάζεται χρόνο να το συνειδητοποιήσω, να προσαρμοστώ και να βρω τις ισορροπίες μου τις καινούριες».