Η Kristen Stewart πήγε ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson και έχουμε vibes Twilight

Η Kristen Stewart πήγε ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson και έχουμε vibes Twilight

Οι θαυμαστές του «Twilight» θα χαρούν μαθαίνοντας ότι η Stewart και ο Pattinson έχουν κρατήσει επαφή, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε άδοξα.

 

Μία αποκάλυψη για τη σχέση των Kristen Stewart και Robert Pattison έκανε η σκηνοθέτης του «Twilight» Catherine Hardwicke, η οποία είπε ότι βρέθηκαν όλοι μαζί στο πάρτι γενεθλίων του Pattinson.

Συγκεκριμένα, μιλώντας τη Δευτέρα στο επεισόδιο του podcast «Happy Sad Confused», αποκάλυψε ότι η ίδια και η ηθοποιός του «Hereditary», Toni Collette, παρευρέθηκαν στο πάρτι του Pattinson χωρίς να έχουν προσκληθεί και εκεί ανακάλυψαν ότι και η Stewart είχε κάνει το ίδιο.

Kristen Stewart

«Παραδόξως, πήγα πρόσφατα στο πάρτι γενεθλίων του Rob με τη φίλη μου Toni Collette, η οποία μόλις είχε κάνει μια ταινία μαζί του», είπε η Hardwicke, αναφερόμενη στην επερχόμενη ταινία του 2024 «Mickey 17».

H Stewart χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του Pattinson, ελέγχοντας αν ήταν οκ να μπει μέσα, σύμφωνα με την Hardwicke.

Robert Pattinson

«Όταν η Kristen μπήκε, είπε: " Catherine; Τα γενέθλια του Rob; Τι συμβαίνει;», ανέφερε χαρακτηριστικά η σκηνοθέτιδα , κάνοντας με αυτόν τον τρόπο φανερό ότι η Stewart δεν γνώριζε για το πάρτι.

Οι θαυμαστές του δημοφιλέστατου κινηματογραφικού έπους «Twilight» θα χαρούν μαθαίνοντας ότι η Stewart και ο Pattinson έχουν κρατήσει επαφή, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε άδοξα.

Kristen Stewart

Το άσχημο τέλος της σχέσης τους

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγάπησαν μόνο το love story της Bella και του Edward, η εξέλιξη του οποίου τους κρατούσε σε αγωνία από το 2009 έως το 2013, αλλά και τον πραγματικό έρωτα που αναπτύχθηκε μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Βέβαια, σε αντίθεση με την κινηματογραφική ιστορία αγάπης, η πραγματικότητα δεν είχε την ίδια κατάληξη, αφού η 33χρονη ενώ είχε σχέση με τον Rob πιάστηκε να φιλάει τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman», Rupert Sanders, τον Ιούλιο του 2012.

Εκείνη την εποχή, ένα πρόσωπο, που γνώριζε το ζευγάρι αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, δήλωσε στο People: «Δεν είχε σχέση με τον Rupert. Ήταν απλώς μια φευγαλέα στιγμή που δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Ποτέ δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν. Είναι ένας καλός άνθρωπος που απλά έκανε μια κακή επιλογή».