Survivor: Η κλίκα των James - Φάνη προστάτεψε πάλι τη βασίλισσα και το κοινό αντέδρασε στο άδικο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η κλίκα των James - Φάνη προστάτεψε πάλι τη βασίλισσα και το κοινό αντέδρασε στο άδικο

«Για να προστατευθεί η βασίλισσα θυσιάζονται αξιωματικοί», είπε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και το κοινό ταυτίστηκε μαζί του βλέποντας την ψηφοφορία των Μπλε.

Οι Μαχητές - και βασικά η κλίκα του James και του Φάνη - εκτέθηκε για ακόμα μια φορά μπροστά στα μάτια του κοινού κατά τη διάρκεια του τρίτου συμβουλίου αυτής της εβδομάδας για το Survivor.

Πώς έγινε αυτό;

Survivor: Στην κόντρα του Σταμάτη με τον James, ο Μάριος Πρίαμος έρχεται να «απαντήσει» από κοντά

Οι Μπλε έχασαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, για να ψηφίσουν κάποια από τις παίκτριές τους, αφού το φύλο της μονομαχίας «κλείδωσε» μετά την υποψηφιότητα της Άιρας από τους Διασήμους. Κι εκεί ήταν που η Μπλε ομάδα θα έδειχνε τι συμβαίνει τελικά με τα «παρεάκια» που βρίσκονται εντός της.

Η ψήφιση της Αναστασίας προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού

Survivor: Ο Παππάς «επέστρεψε» στο σχέδιο εξόντωσης του James και 2 είναι τα σημεία στρατηγικής του

Χρύσα, Σταυρούλα και Αναστασία ήταν οι παίκτριες των Μαχητών που θα μπορούσαν να βγουν υποψήφιες. Και οι τρεις τους ήταν τραυματισμένες. Η Χρύσα με ελαφρύ διάστρεμμα, η Σταυρούλα με υγρό στο γόνατο και η Αναστασία με τενοντίτιδα και πρησμένο δάχτυλο. Ωστόσο, ο γιατρός είπε και για τις τρεις παίκτριες ότι θα μπορούσαν παρά τους τραυματισμούς τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε ενδεχόμενη ψηφοφορία.

Άρα, πιο αδύναμη αγωνιστικά από τις 3 παίκτριες ήταν η Χρύσα και όπως οι Διάσημοι, έτσι και το κοινό περίμενε πως θα είναι αυτή που θα ψηφιστεί. Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη και υποψήφια βγήκε η Αναστασία Τσέρου, η πιο καλή παίκτρια των Μπλε μετά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Φυσικά στο συμβούλιο οι Κόκκινοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως οι Μπλε για ακόμα μια φορά προστάτευσαν τη Χρύσα (είχε γίνει και πιο παλιά και είχε βγει υποψήφια η Δώρα) και φυσικά άρχισαν τις σπόντες, υπονοώντας αυτό που τελικά είπε ξεκάθαρα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ότι η Χρύσα είναι η «βασίλισσα» στην κλίκα των James - Φάνη και προτιμούν να ψηφίσουν μια καλή τους παίκτρια, θέτοντάς τη σε κίνδυνο από το να ψηφίσουν την πιο αδύναμη της ομάδας.

Αυτή ήταν η πιο σωστή παρατήρηση και το κοινό ταυτίστηκε με τον παίκτη των Διασήμων.

Η Ασημίνα και η Δαλάκα από τη μεριά τους προσπάθησαν να πουν πως οι άντρες της Μπλε ομάδας φοβούνται να βγουν υποψήφιοι και εξ αρχής δεν έπρεπε να έχουν πάει την ψηφοφορία στο γυναικείο κομμάτι ψηφίζοντας την Ευγενία. Βέβαια, το φύλο της μοομαχίας καθορίστηκε από την Κόκκινη ομάδα μετά τον χαμένο δεύτερο αγώνα ασυλίας, άρα πρακτικά και οι Διάσημοι δεν ήθελαν να πάνε την μονομαχία στο αντρικό κομμάτι για να προστατευτεί ο Παππάς.

Το παράδοξο με τους τραυματισμούς και την ψηφοφορία:

Η μεγάλη απορία ωστόσο, είναι άλλη. Τι συμβαίνει τελικά με τους τραυματισμούς στο Survivor και ποιος τραυματισμός είναι πιο σοβαρός για να μπορέσει να μείνει κάποιος παίκτης εκτός;

Γιατί όπως θυμήθηκαν οι fans του παιχνιδιού ο Αλέξης Παππάς για μια ενόχληση στο μάτι έμεινε εκτός μια βδομάδα ενώ οι παίκτριες των Μαχητών με τραυματισμούς πιο σοβαρούς στα πόδια μπορούν κάλλιστα να μπουν να παίξουν.

Μήπως τελικά όντως σε αυτό το Survivor προστατεύονται οι «μεγάλες προσωπικότητες»;

Γιατί και η Ασημίνα είναι εκτός στίβων μάχης 1,5 μήνα τώρα κάτι που σε προηγούμενα Survivor δεν θα είχε συμβεί και θα ήταν ήδη εκτός παιχνιδιού.

433678874_3565513937030758_1052283340265155483_n.jpg

Παρ' όλα αυτά μένει ακόμα ένας αγώνας ασυλίας για να κλείσει η 4αδα της μονομαχίας.

Σε περίπτωση που χάσουν πάλι οι Μπλε άραγε, ποια θα ψηφιστεί; H Xρύσα ή η Σταυρούλα;