Survivor: Ο Παππάς «επέστρεψε» στο σχέδιο εξόντωσης του James και 2 είναι τα σημεία στρατηγικής του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Παππάς «επέστρεψε» στο σχέδιο εξόντωσης του James και 2 είναι τα σημεία στρατηγικής του

Ο James του 2024 δεν είναι ίδιος αγωνιστικά με τον James του 2021 κι εκεί είναι που θα «πατήσει» ο Αλέξης Παππάς για να διώξει τον αιώνιο αντίπαλό του.

Κι εκεί που νομίζαμε πως ο James Καφετζής είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο φετινό Survivor και μόνο οι δικές του δολοπλοκίες φαίνεται να επηρεάζουν τους αντιπάλους του, η αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη στην τελευταία μονομαχία έδωσε την αφορμή που έψαχνε ο Αλέξης Παππάς και η Ασημίνα για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση προς τον μεγάλο τους αντίπαλο «χτυπώντας» τον, όπου και εκείνος, στο αγωνιστικό κομμάτι.

Survivor: Ο Γκιουλέκας έγινε «Δούρειος Ίππος» του James για να σπάσει η κλίκα των Διάσημων

Γιατί όσο καλά διαβασμένος κι αν έχει έρθει μπαίνοντας στον φετινό κύκλο, ο James του 2024 με τον James του 2021 δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι πλέον αυτός ο «ευεργέτης» της ομάδας του, όπως ήταν τότε - και μέχρι να μπει ο Σάκης Κατσούλης - και αυτό είναι κάτι που μετά από τους σχεδόν 2 μήνες παραμονής του στο παιχνίδι έχει αρχίσει να βλέπει ο Αλέξης Παππάς.

Τα 2 σημεία στην στρατηγική του Παππά εναντίον του James

Μήπως σε αυτό το Survivor του πέναλντι και των τραυματισμών θα κέρδιζε και ο Τριαντάφυλλος

Μπορεί λοιπόν, ο παίκτης των Διασήμων λόγω ενός θέματος που είχε στο μάτι του να μην ήταν τόσο «ενεργός» στην κόντρα του με τον James, επανήλθε όμως δριμύτερος επισημαίνοντας πρώτα ότι τώρα που ο εύκολος πόντος του Καφετζή - aka Ρικουνάκης - αποχώρησε, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα διαλέγει για τα ματσαρίσματά του, δεδομένου ότι θα πρέπει να ανέβει αγωνιστικά, αφού δεν θα κερδίζει πάντα η Μπλε ομάδα τις ασυλίες και σαν ένας από τους πιο αδύναμους κρίκους είναι πολύ πιθανό να ψηφιστεί.

Από κοντά και η Ασημίνα να σιγοντάρει στο θέμα για την αγωνιστικότητα του Καφετζή πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τον James να μιλάει με στατιστικά και στο συμβούλιο να επαναφέρει σαν «άμυνα» την έντονα αρνητική αντίδραση των Διασήμων στον φίλο του, Γιώργο Γκιουλέκα.

Αυτό βέβαια, μέχρι τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που θα δούμε στο νέο επεισόδιο, όπου ο Παππάς φαίνεται να προσπαθεί να επαναφέρει τη διχόνοια ανάμεσα σε Σταμάτη και James, λέγοντας πως ο πρώτος μπορεί να έχει ανέβει αγωνιστικά, ωστόσο η ομάδα του δεν τον εμπιστεύεται. Ο Σταμάτης θα τσιμπήσει το «τυράκι» και η κόντρα του με τον James και την κλίκα του θα ξεκινήσει και πάλι.

Η κακή αγωνιστικά εμφάνιση του Καφετζή στο ριάλιτι είναι λοιπόν, το πρώτο κομμάτι της στρατηγικής του Παππά εναντίον του, κάτι που μέχρι και το κοινό έχει αρχίσει να παρατηρεί.

Από την άλλη το «σχέδιο Παππά» έχει επίσης σκοπό να μειώσει και όσους είναι μέλη της κλίκας του James. Ξεκινώντας από τον Γιώργο Γκιουλέκα και την αποχή του στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της προηγούμενης εβδομάδας - την οποία σχολίασε στην καλύβα των Κόκκινων έντονα καταλήγοντας στο ότι «αν δεν μπορείς Γιώργο ή πήγαινε στους άλλους ή φύγε από το παιχνίδι» - ο Παππάς αυτή τη φορά προσπάθησε να θίξει λίγο το ειδύλλιο της Σταυρούλας με τον Περπατάρη.

Ναι ξέρω πως την προηγούμενη εβδομάδα εκείνος και η παρέα του γελούσαν και αναρωτιούνταν αν θα φάνε κουφέτα από το «ζευγάρι» του Survivor, όμως στον πρώτο αγώνα ασυλίας το γεγονός πως η Σταυρούλα κι ο συμπαίκτης του έπαιζαν πιο χαλαρά, όταν βρέθηκαν αντίπαλοι στο ίδιο ματσάρισμα, τον έκανε να αρχίζει να σχολιάζει αρνητικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Πάντως, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα έχει πολύ ενδιαφέρον, ιδίως αν χάσουν πάλι οι Μπλε, αφού μετά τα λεγόμενα του Παππά περί αγωνιστικότητας του James ίσως επηρεάσουν μια ενδεχόμενη ψηφοφορία. Μέχρι στιγμής ωστόσο, προτεινόμενη είναι η Ευγενία Μπόρλα.