Eva Mendes: Η μάχη της μαμά της με τον καρκίνο και η απόφαση να βάλει σε παύση την υποκριτική

Γεωργία Βλαχοπούλου
Eva Mendes: Η μάχη της μαμά της με τον καρκίνο και η απόφαση να βάλει σε παύση την υποκριτική

Η Eva Mendes αντλεί δύναμη από τη μαμά της, η οποία δηλώνει survivor στη μάχη της με τον καρκίνο, λίγα χρόνια αφότου έχασε και τον γιο της από την ίδια ασθένεια.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει οι δύο κόρες τους, η 9χρονη Esmeralda Amada και η 7χρονη Amada Lee Gosling. Σε αντίθεση με τον Ryan Gosling που ήταν υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ με το τραγούδι που ερμήνευσε στην ταινία της Barbie, "I'm just Ken" - έχοντας και τον ρόλο του Κen - η Eva Mendez έχει αρκετά χρόνια να παίξει σε κάποια ταινία.

«Έπος» η εμφάνιση του Ryan Gosling: Η Eva Mendes στα παρασκήνια και η αδερφή του στο κόκκινο χαλί

Για να είμαστε ακριβείς, ο τελευταίος της ρόλος ήταν στην ταινία Lost River το 2014, στην οποία σεναριογράφος και σκηνοθέτης ήταν ο Ryan Gosling. Μετά από αυτή την ταινία η ηθοποιός επικεντρώθηκε σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχε (μία από αυτές είναι και το παιδικό βιβλίο που έγραψε και θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2024 με τίτλο Desi, Mami, and the Never-Ending Worries) και όσον αφορά την υποκριτική, έκανε σπικάζ στην παιδική σειρά του ABC Bluey.

https://www.instagram.com/p/C4JChGtLm45/

Ο λόγος που έχουμε 10 χρόνια να δούμε την Eva Mendes σε ταινία

Η Eva Mendes, λοιπόν μίλησε για την απουσία της από τις Χολιγουντιανές παραγωγές, στη συνέντευξη που έδωσε στο TODAY.com, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν επιλογή της να επικεντρωθεί σε άλλες δραστηριότητες για χάρη των δύο κοριτσιών της, αφού μόνο έτσι θα μπορούσε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους.

«Ακόμα δουλεύω απλά δεν υποδύομαι ρόλους, γιατί στην υποκριτική αλλάζεις τοποθεσίες και μέρη» είπε η ίδια, θέλοντας να τονίσει πως μπορεί να επικεντρώθηκε στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Ryan Gosling, χωρίς ωστόσο να ξεχνάει πως είναι και μια γυναίκα με μια καριέρα από πίσω της. Απλά προσάρμοσε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με τρόπο που να της επιτρέπουν να βίσκεται όσο το δυνατόν πιο πολύ μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/C3p-M2DON0S/

Η ίδια είχε απαντήσει μάλιστα, και με post στο Instagram της στις φήμες που ήθελαν να έχει «παρατήσει» την υποκριτική, λέγοντας «Δεν σταμάτησα ποτέ την υποκριτική. Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω αυτό περισσότερο από ό,τι η υποκριτική. Επίσης, δεν με ενθουσίασαν οι στερεοτυπικοί ρόλοι που μου πρότειναν εκείνη την εποχή. Ειδικά μετά τη δουλειά στην ταινία LOST RIVER - που ήταν ένα ονειρικό έργο».

https://www.instagram.com/reel/CjadY8oPZhp/

To γεγονός μάλιστα, πως o Ryan Gosling συνέχισε να κάνει ταινίες στο Hollywood (μην ξεχνάς πριν την Barbie και το πολύ επιτυχημένο La La Land το 2016 για το οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου) δεν ενόχλησε καθόλου την Eva Mendes, αφού όπως είπε ήταν σαν μια «άτυπη συμφωνία» μεταξύ τους, ότι εκείνος θα δουλεύει κατ' αυτόν τον τρόπο κι εκείνη σε δουλείες που θα τη βοηθούσαν να παραμένει κοντά στις κόρες τoυς.

H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο

Άλλωστε, η Eva Mendes αποθέωσε τον Ryal Gosling για τον ρόλο του ως Ken ουκ ολίγες φορές, αναφέροντας μάλιστα πως είναι «περήφανη» για εκείνον και το πώς χειρίστηκε τον αμφιλεγόμενο αυτό ρόλο, καταφέρνοντας τελικά να τον πάει μέχρι και τα Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/C4W0II_RfFL/

Βέβαια, και ο Ryan Gosling είχε μείνει για τέσσερα χρόνια εκτός Hollywood για να είναι κοντά με τη σύζυγο και τα παιδιά τους, μέχρι που ήρθε μπροστά του το σενάριο της Barbie.

Η μάχη της μαμάς της με τον καρκίνο λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού της

Η Eva Mendes μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μαμά της και τη γενναία μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Το 2016 η ηθοποιός είχε χάσει τον αδερφό της, Carlos Mendes, στα 53 του από την ίδια ασθένεια. Είναι λοιπόν, λογικό η ίδια να είναι αρκετά φορτισμένη με την υγεία της μαμάς της.

Βέβαια, το θάρρος και ο τρόπος που η Eva Pérez Suárez αντιμετωπίζει αυτόν τον εχθό, είναι που δίνει δύναμη και στην Eva Mendes. Άλλωστε, η μαμά της είναι η ηρωίδα της, όπως την αποκαλεί και η πιο cool απ' όλους.

Τον Ιανουάριο, ήταν πάντως η πιο πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία στα social media γράφοντας για τη μαμά της πως έχει περάσει πολλά στη ζωή της, αυτό που θέλει όμως μόνο να μοιραστεί με τους followers της είναι πως νίκησε τον καρκίνο. Τα ραντεβού στους γιατρούς βέβαια, δεν σταματούν όπως είπε σε άλλο σημείο η Mendes για τη μαμά της.

«Μακάρι αυτή η Barbie να μην ήταν τόσο "ιδιωτική". Τότε θα μπορούσα να μοιραστώ όλα όσα έχει επιζήσει - αλλά το μόνο πράγμα που θα με αφήσει να μοιραστώ είναι ότι είναι επιζήσασα από τον καρκίνο. Σαν να μην είναι αρκετό, το ξέρω. Βλέπω τη δύναμή μου στα μάτια της», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Eva Mendes.

https://www.instagram.com/p/C2GGqIUupKX/