«Έπος» η εμφάνιση του Ryan Gosling: Η Eva Mendes στα παρασκήνια και η αδερφή του στο κόκκινο χαλί

Πατούλια Κατερίνα
«Έπος» η εμφάνιση του Ryan Gosling: Η Eva Mendes στα παρασκήνια και η αδερφή του στο κόκκινο χαλί

Ο Ryan Gosling τραγούδησε το «I'm Just Ken» επί σκηνής, ξεσήκωσε το κοινό, κατάφερε να «χαλάσει» το φόρεμα της Emma Stone αλλά η Eva Mendes έμεινε στα παρασκήνια.

Μπορεί να μην κέρδισε το Oscar Καλύτερου Τραγουδιού αλλά ο Ryan Gosling κατάφερε να σηκώσει όλο το Dolby Theater τραγουδώντας live το «Ι' m Just Ken» σαν γνήσιος ποπ σταρ.

Ryan Gosling και Eva Mendes περιμέναμε στο κόκκινο χαλί αλλά τελικά τους είδαμε μαζί στις κούνιες

Ξεσήκωσε κοινό και διάσημους stars ο Ryan Gosling στα Oscars 2024

Ξεκινώντας την ερμηνεία του καθισμένος πίσω από τη Margot Robbie που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της, ο 43χρονος κατάφερει να φέρει στην 96η τελετή των Βραβείων Oscar την Kenergy του!

Μεγάλες fans του Ryan ήταν εννοείται η σκηνοθέτης της Barbie, Greta Gerwig, η America Ferrera και φυσικά η Margot Robbie.

Στα παρασκήνια παρέμεινε η Eva Mendes

Η μεγαλύτερη πάντως θαυμάστρια του Gosling, η μητέρα των δύο κοριτσιών του Eva Mendes δεν περπάτησε για μια ακόμα φορά μαζί του στο κόκκινο χαλί αλλά αυτή τη φορά- σε αντίθεση με τα Oscars 2017, μας έδειξε πως ήταν μαζί με τον σύζυγό της - οι φήμες τους θέλουν παντρεμένους- στα παρασκήνια, όπου έκανε και δύο posts στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C4W0II_RfFL/

Στο πρώτο έγραψε η 50χρονη Mendes πόζαρε στα παρασκήνια τονίζοντας πως είναι πάντα δίπλα στον άντρα της ενώ στο δεύτερο ποστ φορούσε το φούξια σακάκι με το οποίο είδαμε τον Ryan επί σκηνής, τονίζοντας πως αφού τελείωσε η τελετή είναι η ώρα για να επιστρέψει κι εκείνος στο σπίτι και να κοιμήσουν τις κόρες τους.

Η Eva Mendes είναι ζευγάρι 13 χρόνια τώρα με τον Ryan. Η Mendes και ο Gosling άρχισαν να βγαίνουν το 2011 με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μετά από μια έξοδό τους στο California Adventure Park της Disneyland το ίδιο έτος. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda Amada, ενώ το 2016 υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, Amada Lee.

https://www.instagram.com/reel/C4WOyo3yrId/

Γιατί το ζευγάρι δεν πραγματοποιεί κοινές δημόσιες εμφανίσεις

Σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram η Eva Mendes είχε εξηγήσει τι την ενώνει με τον Ryan Gosling γράφοντας: «Η μαγεία είναι αληθινή. Δεν συναντηθήκαμε στο πλατό. Η μαγεία ξεκίνησε πολύ πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή μαγεία που πιάστηκε στην κάμερα. Ευχαριστώ τον καταπληκτικό σκηνοθέτη Derek Cianfrance».

Ο Ryan με την αδερφή και τους γονείς του στο κόκκινο χαλί:

O Ryan πάντως δεν εμφανίστηκε αυτή τη φορά μόνος στο κόκκινο χαλί, μιας και τον συνόδευσε η αδερδή του Mandi (το είχε κάνει και στα Oscars 2017, όταν ήταν και πάλι υποψήφιος για το Lalaland)ενώ στο πλευρό του ο ηθοποιός είχε και τους γονείς του.

Σύσσωμη η οικογένεια Gosling πόζαρε στο κόκκινο χαλί ενώ στο Tik Tok πανικός προκλήθηκε όταν οι fans που δεν ήξεραν την αδερφή του Gosling έψαχναν να μάθουν αν αυτή είναι η σύζυγος Gosling!

Φταίει ο Ryan για το σκισμένο φόρεμα της Emma Stone;

Κατά την αποδοχή του Oscar A' Γυναικείου Όσκαρ, για τον ρόλο της Bella Baxter στην ταινία Pooor Things, η Emma Stone ανέβηκε στη σκηνή με το φόρεμά της να είναι ξηλωμένο στην πλάτη.

Η Stone- την οποία συνδέει βαθιά αγάπη και φιλία με τον Gosling από το Lalaland ακόμα οπότε και κέρδισαν Oscar, παραδέχτηκε τόσο στη σκηνή όσο και στη συνέντευξη της αργότερα πως η Louis Vuitton τουαλέτα της μάλλον χάλασε την στιγμή που τραγουδούσε μαζί με τον Gosling!

Όσκαρ 2024: Η Stone κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου και μοιράστηκε μία συμβουλή του Λάνθιμου

Όσκαρ 2024: Το κόκκινο χαλί και οι πιο εντυπωσιακές οσκαρικές εμφανίσεις απευθείας στο Queen.gr