H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο

Πατούλια Κατερίνα
H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο

Μπορεί η Eva Mendes να αποφεύγει τις επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του Ryan Gosling, όμως από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τα έβαλε με όλους εκείνους τους δημοσιογράφους που τα βάζουν με τον καλό της.

Η υποψηφιότητα του Ryan Gosling για Όσκαρ Β Αντρικού Ρόλου αλλά και για «Καλύτερο Τραγούδι» με το I’m Just Ken, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και τη στιγμή που ίδιος και οι ταινία Barbie κέρδισαν μια υποψηφιότητα, η πρωταγωνίστρια Margot Robbie και η σκηνοθέτης Greta Gerwig δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια υποψηφιότητα από την Ακαδημία.

Βarbie: Μία ταινία για γυναίκες με υποψήφιο έναν άντρα - Bρες το λάθος

Τη στιγμή λοιπόν που ο Gosling δέχεται μια άδικη κριτική, η 49χρονη σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, πήρε θέση και από τον λογαριασμό της στο Instagram έκραξε κανονικά όσους έχουν κατακευρανώσει τον Ryan από τη στιγμή των γυρισμάτων της Barbie μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/C2fqJWKuZXs/

Η Eva έκανε screenshot ένα άρθρο του περιοδικού Rolling Stone και τόνισε μερικά από τα άδικα σχόλια που έχει ακούσει ο πατέρας των παιδιών της, από το ότι είναι πολύ μεγάλος για να υποδυθεί τον Ken, μέχρι το ότι δεν μπορεί καν να χορέψει.

«Είμαι τόσο περήφανη για τον άνθρωπό μου.

Έχει φάει τόσo πολύ μίσος όταν πήρε αυτόν τον ρόλο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τον ντροπιάσουν. Παρ' όλη τη γελοιοποίηση και τα άρθρα που γράφτηκαν για αυτόν, δημιούργησε αυτόν τον εντελώς πρωτότυπο, ξεκαρδιστικό, σπαραχτικό, πλέον εμβληματικό χαρακτήρα και τον οδήγησε μέχρι τα Όσκαρ. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η Barbie αυτού του Ken», έγραψε η Eva για τον 43χρονο Ryan.

ryan.jpg

Επιτέλους! Ο Ryan Gosling αποφάσισε να αποθεώσει την Eva Mendes

Πρόσφατα ο Gosling, είχε αποθεώσει στην παραλαβή ενός βραβείου την Eva και την οικογένεια που έχουν φτιάξει μαζί.

Στην ομιλία του 43χρονου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Santa Barbara, όταν ο ηθοποιός πήρε το βραβείο Kirk Douglas, αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή σε όσα τον οδήγησαν να γίνει ηθοποιός για να καταλήξει στο πιο σημαντικό στοιχείο της ζωής του, την οικογένειά του.

«Ονειρεύτηκα μια μέρα να κάνω ταινίες και οι ταινίες έκαναν τη ζωή μου ένα όνειρο. Κυρίως, είχα την ευκαιρία να συναντήσω το κορίτσι των ονείρων μου, την Eva Mendes και να αποκτήσω δύο ονειρεμένα παιδιά» και κάπου εκεί λιώσαμε.

H συμπρωταγωνίστρια του Ryan, America Ferrera απάντησε στην Eva, τονίζοντας:

«Υπήρξε εξαιρετικός ως Ken. Εκτέλεσε μια παράσταση τριπλής δυναμικής! Είμαστε τόσο τυχεροί που ήταν αυτός εκεί και είμαι τόσο ευγνώμων για τον τρόπο που εμφανίστηκε σαν σούπερ σταρ και συνεχίζει να εμφανίζεται για να υποστηρίξει όλες τις γυναίκες. Είναι μια πράξη ευγένειας και είναι ένας τρελά άξιος και ταλαντούχος άνθρωπος».

O ίδιος ο Gosling με δήλωσή του μετά την υποψηφιότητά του στα Oscar 2024, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι υποψήφιος από τους συναδέλφους μου μαζί με τέτοιους αξιόλογους καλλιτέχνες σε μία χρονιά με τόσο καλές ταινίες. Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά αισθάνομαι επίσης περηφάνεια που υποδύθηκα μία πλαστική κούκλα με το όνομα Ken. Αλλά δεν υπάρχει Ken χωρίς τη Barbie και δεν υπάρχει ταινία «Barbie» χωρίς την Greta Gerwig και τη Margot Robbie, τους δύο ανθρώπους που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ταινία».


Γιατί Gosling- Mendes δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις;

Η soon to be 50χρονη ηθοποιός είχε αποκαλύψει πέρσι γιατί δεν κάνει κοινές εμφανίσεις με τον Gosling. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα Instagram reel με σκηνές από το 2012 και την ταινία The Place Beyond the Pines – την πρώτη ταινία που έκανε με τον Ryan Gosling. Σε σχόλιο, λοιπόν, που έκανε στο post της η 49χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι νιώθει «άνετα να ποστάρει» φωτογραφίες με εκείνη και τον άντρα της που ήδη είναι διαθέσιμες στο κοινό.

«Τι cool σχόλιο, σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Eva Mendes απαντώντας σε έναν θαυμαστή που εξέφρασε την επιθυμία του να δει μαζί εκείνη και τον σύζυγό της στην προώθηση της ταινίας Barbie, στην οποία συμμετέχει ο Ryan Gosling.

«Αλλά δεν κάνουμε μαζί αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Mendes. Και συνέχισε: «Νιώθω άνετα να ποστάρω- όπως έχω ποστάρει και αυτές τις φωτογραφίες- μόνο ό,τι είναι διαθέσιμο ήδη εκεί έξω». Σε άλλο σχόλιο η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν «μαζί στο κόκκινο χαλί μόνο όταν κάναμε προώθηση της ταινίας μας το 2012».

Η Eva Mendes είναι ζευγάρι 13 χρόνια τώρα με τον Ryan. Η Mendes και ο Gosling άρχισαν να βγαίνουν το 2011 με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μετά από μια έξοδό τους στο California Adventure Park της Disneyland το ίδιο έτος. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda Amada, ενώ το 2016 υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, Amada Lee.