Ο Ντάνος παντρεύτηκε ακριβώς όπως ήθελε: Το νυφικό της Βαμβακούση, η αγκαλιά και ο λιτός στολισμός

Ο Ντάνος παντρεύτηκε ακριβώς όπως ήθελε: Το νυφικό της Βαμβακούση, η αγκαλιά και ο λιτός στολισμός

To εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό στολίστηκε λιτά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών στη μεγάλη του χαρά. Κι όταν η Δήμητρα Βαμβακούση έπεσε στην αγκαλιά του, η μεγάλη αγάπη του ζευγαριού φανερώθηκε.

Όσοι γνώρισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από το Survivor του 2017, θυμούνται την πίστη του στον Θεό, τον σταυρό που έκανε πριν κάθε αγώνα. Η βαθιά πίστη του Ντάνου μετά τη νίκη του, την επίσκεψη στο εκκλησάκι των Αγιών Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με το έπαθλο, την επίκληση του στα θεία σε κάθε του ξεχωριστή στιγμή. Και σήμερα, που ο Ντάνος που αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος, ντύθηκε γαμπρός, είχε ξανά την ίδια συστολή, το ίδιο μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον τίμησε, την ίδια πίστη πως όλα θα πάνε καλά.

Και παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για εκείνον, ο Ντάνος τους προσκάλεσε όλους κι εκείνοι των τίμησαν, ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που οι φήμες τον ήθελαν εκτός λίστας προσκεκλημένων.

To νυφικό με τη διαφάνεια και την κλασική αρχοντιά

Η Δήμητρα Βαμβακούση, η αρχοντική νύφη επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο bridal look υιοθετώντας και κάποιες νέες τάσεις, αλλά ποντάροντας και στα κλασικά στοιχεία ενός νυφικού. Το χρώμα δηλαδή ήταν το pure white. Το νυφικό είχε off shoulder γραμμή, με στενή μέση και φαρδιά φούστα, που έπεφτε σε ανάλαφρα στρώματα από λευκό τούλι.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του ήταν τα κεντημένα λουλούδια στο εσωτερικό του και η διαφάνεια που τα κάλυπτε από πάνω και έντυνε επίσης και τα χέρια της νύφης. Η διαφάνεια είναι μεγάλη τάση, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε τέλεια δημιουργώντας ένα νυφικό άκρως ρομαντικό και εντυπωσιακό. Το maxi λευκό πέπλο ολοκλήρωσε το παραμυθένιο outfit.

Το νυφικό που επέλεξε η Δήμητρα έκρυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα και στα πηγαδάκια των καλεσμένων σχολιάστηκε όπως ήταν φυσικό η φημολογούμενη εγκυμοσύνη.

378391235_18288322639124423_49162412062265776_n.jpg

Κι όταν έφτασε η νύφη, αγκάλιασε τόσο σφιχτά τον Γιώργο, που επιτέλους έγιναν φανερά στο ευρύ κοινό τα μεγάλα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο. Αυτό που όλοι θέλυον να μάθουν φυσικά, είναι τι ψιθύρησε η νύφη στο αυτί του Ντάνου και τον έκανε να συγκινηθεί.

danos2.jpg

Η σημειολογία πίσω από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Από την Καραβάτου στην Τζένη Μπαλατσινού

danos1.jpg

Ο λιτός στολισμός

379461714_211286905106982_6552319829548028039_n.jpg
379463115_1025028165589854_4214447926250893659_n.jpg

Το λευκό κυριάρχησε στον λιτό στολισμό της εκκλησίας, με τα λευκά τριαντάφυλλα να δεσπόζουν, στην ανθοδέσμη, στην ανθισμένη αψίδα κάτω από την οποία ο Γιώργος περίμενε τη Δήμητρά του.

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Από την γνωριμία ως τον γάμο

Τον τελευταίο περίπου χρόνο, ο Γιώργος και η Δήμητρα προσπάθησαν για πολύ καιρό να προστατεύσουν την σχέση τους, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και αρνούμενοι την οποιαδήποτε ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Μιλώντας για την γνωριμία τους η Δήμητρα Βαμβακούση έχει πει ότι γνωρίστηκαν επειδή έχουν κοινό πνευματικό. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο. Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Σε εκείνη τη συνέντευξη, ο Ντάνος επιβεβαίωσε ότι ήταν ερωτευμένος αλλά δεν ήθελε να συνδέσει αυτό το συναίσθημα με την Δήμητρα. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά:

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον».

Μετά την γνωριμία μέσω του πνευματικού τους, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor συμμετείχαν σε ένα διαφημιστικό εταιρείας ρολογιών, μέσω του οποίου ήρθαν πιο κοντά και συνειδητοποιήσαν ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα πίστευαν. Σταδιακά, η σχέση τους αναπτύχθηκε, όμως, δεν ήθελαν να το παραδεχτούν δημόσια.

Μάλιστα, ακόμα και την δημοσιοποίηση του γάμου τους δεν επέλεξαν να την κάνουν οι ίδιοι, αλλά ο κουμπάρος τους και δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος ανέβασε στο Instagram το προσκλητήριο γάμου του ζευγαριού, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Μέχρι πρόσφατα, οι κοινές τους φωτογραφίες περιορίζονταν σχεδόν αποκλειστικά στην επαγγελματική σχέση που τους συνδέει, αφού πρωταγωνίστησαν σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρολογιών.

Τον Φεβρουάριο 2023, κοινές τους φωτογραφίες σε νυχτερινό μαγαζί φούντωσαν τις φήμες σχέσης. Τότε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» είχε μιλήσει για την σχέση του με την Δήμητρα.