Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε #tbt φωτογραφία με την κόρη της και όσα βιώνει μια νέα μαμά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε #tbt φωτογραφία με την κόρη της και όσα βιώνει μια νέα μαμά

Η Δήμητρα Βαμβακούση πόσταρε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την μονάκριβη κόρη της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει εδώ και λίγες εβδομάδες η Δήμητρα Βαμβακούση αφού στις 9 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο νικητής του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το νέο τους ρόλο και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με το μωράκι τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την παραμονή της στο μαιευτήριο μοιράστηκε πριν λίγες ώρες στο Instagram η Δήμητρα Βαμβακούση. Στις 9 Μαρτίου η μικρούλα θα συμπληρώσει ένα μήνα ζωής και η νέα μαμά μας έδειξε ένα πολύ ρεαλιστικό στιγμιότυπο από τη νέα καθημερινότητά της.

Κρατώντας στην αγκαλιά της την κορούλα της η γυμνάστρια έγραψε: «Τώρα οι νύχτες χωρίς ύπνο αρχίζουν να αποδίδουν».

vambakousi21.webp

Πριν λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του όπου τον βλέπουμε να δίνει γάλα στο μωρό.

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας! Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας ,σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας», είχε γράψει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του. Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι δέχθηκε πληθώρα ευχών από celebrities, φίλους-συνεργάτες και fans.

Μιλώντας πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε συγκινημένος: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου.

«Δεν είναι εύκολο, είναι ένα πολύ καινούργιο συναίσθημα, δύσκολο να φεύγω για δύο ημέρες αλλά είναι και οι υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν. Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι… Πολλές οι απαιτήσεις… Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό σουσού».

H κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία, η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έφυγε από τη ζωή, μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο τους.

Πηγή κεντρικής: dimitravmk