Οι φήμες θέλουν Λαμπροπούλου και Λάλο ζευγάρι και εκτός Σασμού: Η νέα ζωή της Μαριλίτας

Κατερίνα Μπούσιου
Οι φήμες θέλουν Λαμπροπούλου και Λάλο ζευγάρι και εκτός Σασμού: Η νέα ζωή της Μαριλίτας

Το διπλό τους διαζύγιο, το νέο δημοσίευμα για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο  και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Μέσω δύο δημοσιευμάτων, πληροφορηθήκαμε πριν μερικές εβδομάδες, αρχικά για το διαζύγιο του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου μετά από 9 χρόνια γάμου και λίγες μέρες αργότερα, εκείνο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη μετά από 18 χρόνια γάμου. Ένα τρίτο όμως δημοσίευμα μας διαβεβαίωσε σήμερα πως οι δύο ηθοποιοί εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στον Σασμό, είναι πια ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή.

Η είδηση έφερε αρκετά σχόλια και κρατάμε εκείνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γιατί έχει ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CxXzB-CrOF2/

Μετά το block και τα unfollow, μία νέα ζωή

Κανείς από τους 4 εμπλεκόμενους ηθοποιούς δεν έχει τοποθετηθεί στα τρία δημοσιεύματα που αφορά στις σχέσεις τους, ούτε και στο πιο πρόσφατο της εφημερίδας ΟΝ ΤΙΜΕ που αναφέρει πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είναι πλέον εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στον Σασμό και κανονικό ζευγάρι στη ζωή. Ο έρωτάς τους φυσικά προέκυψε στα τηλεοπτικά πλατώ, μετά από μία ούτως ή άλλως καλή φιλική σχέση που διατηρούσαν.

Η χρονική σύμπτωση των διαζυγίων τους αλλά και το block και unfollow της πρώην συζύγου του Δημήτρη Λάλου, Έλενας Μαυρίδου, τόσο σε εκείνον όσο και στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Δημήτρης Λάλος- 'Ελενα Μαυρίδου: Από τα κοινά posts αγάπης στο unfollow

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε σήμερα το νέο δημοσίευμα λέγοντας χαρακτηριστικά για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς του Alpha πως: «Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ «Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού» δεν θα την ακούσετε. Δεν το γνωρίζω και δεν έχω μία τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω. Ωστόσο υπάρχει ένα ρεπορτάζ το οποίο δεν είναι τυχαίο και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχιε ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο. Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάστρια του Alpha δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ».

Η παρουσιάστρια τα είπε όμως όλα χωρίς να πει τίποτε, γιατί φυσικά και είναι σε δύσκολη θέση, αφού η σειρά είναι στο ίδιο κανάλι. Ανέφερε όμως και τις συμπτώσεις που όλοι έχουμε δει με τα unfollow. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

https://www.instagram.com/p/C4h7oDQI294/

Ωστόσο τίποτε δεν είναι αλήθεια αν δεν το παραδεχτούν οι δύο ηθοποιοί και αν δεν τους δούμε δημόσια μαζί.

Εκτός από τον Σασμό, Λάλος και Λαμπροπούλου είχαν και μία σύντομη θεατρική συνεργασία πριν από 1,5 χρόνο.

Παρά τις όχι τόσο καλές σχέσεις Λάλου - Μαυρίδου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμφανίστηκε πρόσφατα στο πλευρό του πρώην συζύγου της Γιάννη Νταλιάνη, σε μία νέα του θεατρική παράσταση, δείχνοντας πως έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους. Άλλωστε έχουν και δύο κόρες μαζί, την 12χρονη Έλλη και την 9χρονη Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/C4qJbmWoPTR/

Η Έλλη που έχει ταλέντο στη φωτογραφία έχει φωτογραφίσει τη μητέρα της και πρόσφατα, σε αυτή τη νέα της ζωή. Από μία μικρή εκδρομή που έκαναν μαμά και παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C45d4K1oXUe/

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο η φωτογραφία της Έλλης είναι πιο καλλιτεχνική.

https://www.instagram.com/p/C4nb9uCIG21/

Στα του Σασμού τώρα, ως Βασιλική σύντομα θα γίνει μαμά και ο Μαθιός θα είναι τρισευτυχισμένος. Όπως έχουμε ήδη δει, έχουν ανακοινώσει στη γιαγιά Καλλιόπη πως θα δώσουν το όνομά της στην κόρη τους.

Πάντως οι φανς των #MB όπως είναι στο Twitter/X δεν άφησαν ασχολίαστη και την είδηση πως το αγαπημένο τους τηλεοπτικό ζευγάρι είναι και στην κανονική ζωή ερωτευμένο.