Δημήτρης Λάλος- 'Ελενα Μαυρίδου: Από τα κοινά posts αγάπης στο unfollow

Πατούλια Κατερίνα
Δημήτρης Λάλος- 'Ελενα Μαυρίδου: Από τα κοινά posts αγάπης στο unfollow

Από τα κοινά posts στο Unfollow. Το ζεύγος Λάλου και Μαυρίδου φαίνεται πως δεν ξέφυγε από τα περίφημα «7 χρόνια φαγούρα»!

Στις 10 Μαΐου, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου θα συμπληρώσουν 7 χρόνια γάμου αλλά μήπως αυτή η περίφημη φαγούρα των επτά ετών έχει πλήξει το ζευγάρι των ηθοποιών;

Τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο Λάλου- Μαυρίδου

Οι φήμες για κρίση στον γάμο του ζευγαριού ήτνα πολλές ειδικά μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και με τα πηγαδάκια να μιλούν ακόμα και για την μετακόμιση του τηλεοπτικού Μαθιού σε νέο σπίτι, αλλά όχι μακριά από το προηγούμενο για να είναι κοντά στην 7χρονη κόρη του Νικολέτα, την αδυναμία και των δύο.

1711536208719-393783868-mavridou.jpg

Aυτή τη στιγμή, Λάλος και Μαυρίδου έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram, γεγονός που είναι εξαιρετικά παράξενο- αν όλα πάνε καλά στη σχέση τους- μιας και οι δύο ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι με δημοσιεύσεις και posts και tags, ο ένας στον άλλο.

1711536223064-771201078-lalos.jpg

Λάλος και Μαυρίδου αγαπούν τα ταξίδια με πιο πρόσφατο εκείνο στη Νυρεμβέργη τον Δεκέμβριο του 2023 μαζί με την κόρη τους.

Οι κοινές αφιερώσεις στα social media ανήκουν στο παρελθόν

Η τελευταία δημόσια αναφορά του Δημήτρη Λάλου στη σύζυγό του με την οποία συνεργάζεται στενά και στο θέατρο που διατηρούν στον Κολωνό, έγινε πριν από δύο εβδομάδες, με αφορμή την προβολή από το Netflix της σειράς «Σώσε με» στην οποία πρωταγωνιστούσε εκείνη. Και ήταν πολύ συγκινητικός γράφοντας πως: «Σήμερα η πρεμιέρα του «Σώσε με» στο NETFLIX. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος που πρωταγωνιστεί η γυναίκα μου, ταλαντούχα και μοναδική Έλενα Μαυρίδου και ήδη πρέπει να σκίζει σε προβολές. Μην το χάσετε».

https://www.instagram.com/p/C2Hyl8mI85b/

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό

Από την άλλη, ένα post της ηθοποιού και σκηνοθέτη με την κόρη της και με τη λεζάντα:

«Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος θα σε κρατώ απ’ το χέρι σφιχτά
Θα περπατάω πλάι σου στα συντρίμμια
Θα σε κοιτώ με τα μάτια ανοιχτά σ´ αγαπώ κοριτσάκι μου, πάμε», ίσως σηματοδοτούσε μια νέα αρχή στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/C29ktYloFVy/

Θαυμάζω όλες αυτές τις γυναίκες που αναζητούν τον εαυτό τους και παλεύουν με τους δαίμονές τους. Που έχουν τη δύναμη να καταρρίψουν τα στερεότυπα και να διεκδικήσουν μια διαφορετική ζωή.

Σέβομαι επίσης τις γυναίκες που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους για να φροντίσουν κάποιον συγγενή ή τα παιδιά τους, γιατί απλά δεν υπάρχει κανείς άλλος να το κάνει αντί για αυτές. Κάθε άνθρωπος που θυσιάζει τα όνειρά του για να στηρίξει κάποιον άλλον, αξίζει τον σεβασμό μας. Όλες οι γυναίκες που αγωνίζονται για κάτι καλό, για κάτι που πιστεύουν, είναι αξιοθαύμαστες», είχε πει η Έλενα Μαυρίδου στο Queen.gr και ίσως αυτή η διαφορετική ζωή να ξεκίνησε ήδη.

Λάλος: Ο Σιωπηλός Δρόμος, ο Σασμός και οι θαυμάστριες

Τον Δημήτρη Λάλο τον γνωρίσαμε θεατρικά και κινηματογραφικά πριν αρκετά χρόνια, αλλά η συμμετοχή του αρχικά στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» και εδώ και 3 χρόνια στον Σασμό, είναι εκείνη που τον καθιέρωσε στο ευρύ κοινό. Το γλυκό στοιχείο που πάντα τον συνόδευε ήταν τα κοινά καλλιτεχνικά οράματα και η αγάπη που τον έδενε με την ηθοποιό και σκηνοθέτη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου.

https://www.instagram.com/p/CfwaZvYIczF/

Για τη σχέση τους είχε μιλήσει ο ηθοποιός και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας πως: «Γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, σε προσωπικό και καλλιτεχνικό. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει».

Δημήτρης Λάλος: Οι φήμες χωρισμού, η αμήχανη αντίδραση Αμούτζα και η «προδοσία» στον Σασμό

https://www.instagram.com/p/CzBjtQfIrw2/

Και η ίδια ωστόσο είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τον άντρα της και πατέρα του παιδιού τους:

Οι δηλώσεις για τον έρωτα και το love story του ζευγαριού:

Για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του Νικολέτας, είχε μιλήσει χθές ο Δημήτρης Λάλος και στην εκπομπή Traction και τον Κώστα Στεφανή:

«Από τότε που γεννήθηκε άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή. Εγώ θυμάμαι, όταν κατεβαίναμε από την Γερμανία στην Ελλάδα 2000 χιλιόμετρα, δυο μέρες στον δρόμο, δεν φορούσαμε ζώνη», όπως είπε αναφερόμενος στα δικά του παιδικά χρόνια, όταν ζούσε με τους μετανάστες γονείς του στην Γερμανία.

https://www.instagram.com/p/CsgKAvTI6nP/

«Η πατρότητα μετατόπισε κάτι μέσα σου, σε άλλαξε», είχαν ρωτήσει το 2020 τον Δημήτρη Λάλο και ο ίδιος είχε πει:

Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό του και η κόρη τους έκλεψε την παράσταση

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε πει για την κόρη του.

Αποθεώνοντας την σύζυγό του ο Λάλος είχε πει για εκείνη:

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».