H Aniston και η Bullock πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό. Και πού είναι το κακό;

Τζένη Ντεμιράι
H Aniston και η Bullock πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό. Και πού είναι το κακό;

Το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουμε από τις συγκεκριμένες παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι το γεγονός ότι η Jennifer Aniston, η Sandra Bullock και η Amanda Anka αλληλοϋποστηρίζονται σε κάθε απόφαση της ζωής τους.

Η Jennifer Aniston και η Sandra Bullock εντοπίστηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου να βγαίνουν από το γραφείο ενός γνωστού πλαστικού χειρουργού μαζί με την γυναίκα του Jason Bateman, Amanda Anka.

Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν έξω από το γραφείο του Dr Neil A Gordon, στην πόλη Greenwich, της νοτιοδυτικής κοσμητείας Fairfield, Connecticut. Ο συγκεκριμένος γιατρός, σύμφωνα με την Daily Mail, ειδικεύεται στα face lifts, το κόστος των οποίων ξεκινά από 50.000 δολάρια και φτάνει τα 100.000 δολάρια.

Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μάς απέδειξε πόσο Αναστασάκη είναι

Είναι αλήθεια είδηση το γεγονός ότι πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό;

Οι δύο από τις τρεις φίλες (Jennifer και Sandra), ήταν ντυμένες στα μαύρα ενώ η 55χρονη Aniston φορούσε ένα μεγάλο καπέλο, το οποίο κάλυπτε τα μαλλιά αλλά και τα μάτια της.

Η είδηση της επίσκεψής τους στο γραφείο του πλαστικού χειρουργού έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η Daily Mail, συγκεκριμένα, αναπαραγάγει την είδηση, με ένα εκτενές κείμενο που επικεντρώνεται στις υπηρεσίες στις οποίες εξειδικεύεται ο Dr Neil A Gordon.

Ήταν, πράγματι, ανάγκη όμως να σχολιαστεί η επίσκεψη των τριών γυναικών στον πλαστικό χειρουργό;

Η αλήθεια είναι πως όχι.

Το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουμε από τις συγκεκριμένες παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι το γεγονός ότι η Jennifer Aniston, η Sandra Bullock και η Amanda Anka αλληλοϋποστηρίζονται σε κάθε απόφαση της ζωής τους, ακόμα και όταν αυτή η απόφαση σχετίζεται με μία πλαστική επέμβαση. Ωραία, και;

https://www.instagram.com/p/C2InTMyMFAi/

Πώς ξεκίνησε η φιλία Aniston - Bullock

Είναι γνωστό ότι η Jennifer Aniston και η Sandra Bullock είναι στενές φίλες. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις Χρυσές Σφαίρες. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι τις σύστησε ένας άνδρας με τον οποίο και οι δύο είχαν συνάψει σχέση παλαιότερα.

Στη συνέχεια, ξαναβρέθηκαν σε έναν γάμο ενός κοινού φίλου και εκεί διαπίστωσαν ότι ταιριάζουν πολύ σαν χαρακτήρες.

Από τότε μέχρι και σήμερα είναι αχώριστες και περνούν πολλές στιγμές μαζί.

Μιλώντας για την πρώτη εντύπωση που είχε για την Jennifer, η Sandra Bullock είχε δηλώσει παλαιότερα απευθυνόμενη στην ίδια την Aniston: «Προσπαθούσα να θυμηθώ την πρώτη μου εντύπωση για σένα και, όπως σχεδόν σε όλους, η πρώτη εντύπωση για σένα ήταν στην τηλεόραση. Και προσπαθούσα να θυμηθώ αν αυτό ήταν το πρόσωπο που γνώρισα. Θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα για σένα ήταν: "Μια όμορφη γυναίκα που δεν έχει καθόλου χρόνο είναι σχεδόν αδύνατο να τη βρεις».

Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

Ο θάνατος του συντρόφου της Sandra Bullock, Bryan Randall

Τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του σε ηλικία 57 ετών ο σύντροφος της Sandra Bullock, Bryan Randall, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με την πάθηση ALS. Εκείνη τη δύσκολη περίοδο, η Jennifer Aniston ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που τη στήριξαν σε μεγάλο βαθμό.

Η ηθοποιός γνώρισε τον Bryan Randall, όταν φωτογράφισε τον γιο της Louis, στα γενέθλιά του το 2015. Δημοσιοποίησαν, ωστόσο τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος, ύστερα και από την κοινή τους εμφάνιση στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Παρ' όλα αυτά οι δυο τους επέλεξαν να μην παντρευτούν ποτέ και η ίδια η Bullock σε συνέντευξή της είχε αναφέρει σε σχέση με το θέμα του γάμου:

Celebrity Sightings in New York City - June 5, 2018
NEW YORK, NY - JUNE 05: Sandra Bullock and Bryan Randall are seen at 'Oceans 8' World Premiere on June 5, 2018 in New York City. (Photo by Jackson Lee/GC Images)Jackson Lee

Πηγή κεντρικής εικόνας: @sandra.bullock.official