Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μάς απέδειξε πόσο Αναστασάκη είναι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μάς απέδειξε πόσο Αναστασάκη είναι
Invision

Η Jennifer Aniston μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί και μας θύμισε την αληθινή της καταγωγή. 

Στην απονομή των Critics Choice Awards 2024 παρευρέθηκε την Κυριακή (14.01) Jennifer Aniston καθώς ήταν υποψήφια μαζί με την Reese Witherspoon, για την κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά.

H 54χρονη έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την ελληνική καταγωγή της και έχει τονίσει πως είναι υπερήφανη για τις ρίζες της. Ο πατέρας της, John Aniston, είχε καταγωγή από τα Χανιά και ο νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τelly Savalas. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως το ελληνικό όνομα της ηθοποιού είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

H Jennifer Lopez μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί

Πριν από λίγες ώρες η Χολυγουντιανή σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των «Critics Choice Awards 2024» όταν άκουσε τον Γιώργο Σατσίδη να της μιλά ελληνικά.

Όπως ο ίδιος εξήγησε στο «Happy Day» προσπάθησε να της τραβήξει την προσοχή, ρωτώντας την στα ελληνικά: «Τζένιφερ τι κάνεις;». Η ηθοποιός ανταποκρίθηκε, χαιρετώντας τον και απαντώντας χαρισματικά: «Καλά εσύ;».

Η Aniston έκανε την ανάρτηση που όλοι περιμέναμε & έδειξε τη σχέση που είχε με τον Perry με ένα SMS

Σε μια από τις συνεντεύξεις της, η Aniston είχε αποκαλύψει πως έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα αναφέροντας: «Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο γράφει Άνιστον. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου».

Τον Νοέμβριο του 2022, ο μπαμπάς της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντάς την σε πένθος. Η ίδια ανακοίνωσε τον θάνατό του με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media όπου έγραψε: «Γλυκέ μου μπαμπά. Τζον Άντονι Άνιστον ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώριζα. Είμαι τόσο ευγνώμων που έφυγες χωρίς πόνο για τον Παράδεισο. Στις 11/11 σταμάτησες να υπάρχεις. Είχες πάντα πολύ καλό timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει μια πολλή ιδιαίτερη σημασία για εμένα πλέον. Θα σε αγαπώ ως το τέλος του χρόνου».

https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs/

Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μίλησε ελληνικά like a pro

Πριν από μερικά χρόνια η ηθοποιός παρευρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και παρέδωσε μαθήματα ελληνικών, με αστείρευτο χιούμορ.

Όταν ο διάσημος κωμικός έβαλε Aniston- Kudrow να διαγωνιστούν στο ποια από τις δύο θα πει τις περισσότερες βρισιές, η 54χρονη κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια, εκστομίζοντας μια βρισιά σε άπταιστα ελληνικά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com