Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

Ο θάνατος του Matthew Perry στοίχισε πολύ στην Jennifer Aniston, που ακόμα τον μνημονεύει και αναφέρεται στα μηνύματα που συχνά αντάλλασσαν, όπως τη μοιραία εκείνη μέρα.

Ο θάνατος του Matthew Perry την 28η Οκτωβρίου βύθισε όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και μια ολόκληρη γενιά στη θλίψη. Ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών από πνιγμό ύστερα από καρδιακή προσβολή, την οποία υπέστη όσο βρισκόταν μέσα στο τζακούζι του.

https://www.instagram.com/p/C0C0dm5sIns/

Ο ηθοποιός μέσα από τον ρόλο του Chandler Bing στη σειρά «Τα Φιλαράκια» είχε καταφέρει να γίνει το «φιλαράκι» όλων μας. Οι συμπρωταγωνιστές του δε - ο Matt LeBlanc, η Courtney Cox, η Jennifer Aniston, η Lisa Kudrow και ο David Schwimmer ήταν τόσο σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του που αρχικά δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση. Στην συνέχεια έγραψαν μαζί ένα αποχαιρετιστήριο «γράμμα» στον φίλο τους και μέλος της «οικογένειάς» τους - γιατί πρωταγωνιστώντας σε αυτή την σειρά για 10 ολόκληρα χρόνια είχαν δεθεί σαν κανονική οικογένεια - και μετά από κάποιες μέρες ο καθένας έκανε από μία ξεχωριστή ανάρτηση στα social media του για τον Matthew Perry.

Τα Φιλαράκια του Matthew Perry έδειξαν με πέντε διαφορετικούς τρόπους πόσο πονάει ένα ξαφνικό αντίο

Από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις τότε ήταν αυτή της Jennifer Aniston, η οποία μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία από το γύρισμα που γελούσαν, δημοσίευσε και κάποια μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Γιατί αυτό έκαναν οι δυο τους. Παρότι τα χρόνια είχαν περάσει, οι δυο τους συνέχιζαν να έχουν επαφές και μάλιστα ο Matthew Perry της έστελνε κάποιες φορές μηνύματα που της έφτιαχναν την μέρα.

https://www.instagram.com/p/C0PL9rJP2oV/

Αυτό που ήθελε να μάθουμε όλοι η Jennifer Aniston

Η ηθοποιός περίπου 2 μήνες μετά τον θάνατο του φίλου και συμπρωταγωνιστή της, μιλώντας στην Reese Witherspoon για χάρη του Variety - σε μια κουβέντα μεταξύ ηθοποιών - αποκάλυψε πως το πρωί της μέρας που ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει και πάλι μηνύματα και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα γινόταν. Όπως ανέφερε η ίδια: «Όπως είπε θα ήθελε να τον θυμούνται. Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ήταν σε φόρμα», είπε η Αniston στην Witherspoon.

Ήταν χαρούμενος - αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Έστειλα κυριολεκτικά μηνύματα μαζί του εκείνο το πρωί, στον αστείο Matty. Δεν πονούσε. Δεν δυσκολευόταν. Ήταν χαρούμενος.

https://www.instagram.com/p/Cy-JnYiviC6/

«…Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι ήταν πραγματικά υγιής και γινόταν υγιής. Ήταν η επιδίωξή του. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση...Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Πραγματικά μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά» συνέχισε η Jennifer Aniston, για να προσθέσει «Πρέπει επίσης να πω ότι νομίζω ότι η διάλεκτος του Matthew Perry, ο τρόπος ομιλίας του, δημιούργησε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Πήγαμε με την δική του καθοδήγηση, κατά κάποιο τρόπο. Απλώς πρόσθεσε κάτι στη χαρά μας».

Παράλληλα, η Jennifer Aniston ανέφερε ότι τα μηνύματα αγάπης προς τον Matthew Perry από όλο τον κόσμο μετά την είδηση του θανάτου του ήταν πολύ όμορφα και συγκινητικά.

Όσο διάστημα κι αν περάσει πάντως όχι μόνο η Jennifer Aniston αλλά και κανείς από τους fans των «Τhe Friends» δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Matthew Perry και το πόσο εμβληματικός κωμικός ηθοποιός ήταν. Και σαν μικρό «αγκαθάκι» θα τριγυρίζει μέσα μας ένα «γιατί», γιατί πάνω που ο ίδιος είχε ξαναβρεί τη χαρά στη ζωή του, είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του, είχε αφήσει πίσω του τις ουσίες και το αλκοόλ που ήταν για χρόνια εθισμένος, έπρεπε να φύγει από την ζωή; Κι αυτό είναι δυστυχώς κάτι που ποτέ δεν θα απαντηθεί.