Η Mendes μίλησε για την απώλεια του αδερφού της όμως οι TikTokers «βλέπουν» μια άλλη Eva

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Mendes μίλησε για την απώλεια του αδερφού της όμως οι TikTokers «βλέπουν» μια άλλη Eva

Η Eva Mendes έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της που δεν βρίσκεται στη ζωή. Τα καυστικά σχόλια στο TikTok για την αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού. 

Σε μελαγχολικό mood βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Eva Mendes καθώς στις 2 Απριλίου ο αείμνηστος αδερφός της, Carlos θα γιόρταζε τα 61α γενέθλιά του.

Ο αδερφός της διάσημης ηθοποιού έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου 2016, σε ηλικία 53 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Eva Mendes: Η μάχη της μαμά της με τον καρκίνο και η απόφαση να βάλει σε παύση την υποκριτική

Το συγκινητικό post της Eva Mendes για τον αδερφό της

Πριν από μερικές ώρες η 50χρονη αναπόλησε τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον αδερφό της και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C5RJq-5uBYb/

«Η διάθεση μου σήμερα... εμπνευσμένη από την cool, Teri Garr. Την ποστάρω γιατί είναι τα ουράνια γενέθλια του αδερφού μου σήμερα και την αγαπούσε. Μπορείς να καταλάβεις πολλά από ένα άτομο βάση του ποιον ερωτεύεται, κοιτάζοντας πίσω δεν το εκτίμησα, ήταν ο ενοχλητικός μεγαλύτερος αδερφός μου, αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν πιο cool από όσο νόμιζα. Εγώ ήμουν αυτή που δεν το καταλάβαινε», έγραψε η Eva Mendes στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση για τα παιδιά τους

Τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα και σε δηλώσεις της η Mendes είχε τονίσει πόσο πολύ της άρεσε να περνά τις ημέρες των εορτών με τον αδερφό της.

Screenshot-2024-04-03-152102.png

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι πέρασαν 8 χρόνια από τότε που πέθανε. Απίστευτο», σχολίασε ο μικρότερος αδερφός της ηθοποιού.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People η Εva Mendes είχε επισημάνει πόσο δύσκολα πέρασε όταν έχασε τον αδερφό της και παράλληλα υποδεχόταν το δεύτερο παιδί της.

«Είναι τόσο δύσκολο. Δόξα τω Θεώ που απέκτησα το μωρό μου, μια εβδομάδα αφότου έφυγε. Άρα υπήρχε κάτι να προχωρήσουμε. Υπήρχε ποίηση σε όλα αυτά», είχε δηλώσει η 50χρονη.

Screenshot-2024-04-03-151631.png

Οι χρήστες του TikTok βλέπουν μια άλλη Eva Mendes και τα σχόλια είναι άκρως καυστικά

Μεγάλη συζήτηση ανοίχτηκε πρόσφατα στο TikTok σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις και τα fillers που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Εva Mendes.

«Τα φρύδια της είναι τόσο ψηλά και η μύτη τι έπαθε;;;», «Υπερβολή από fillers», «Νόμιζα ότι βλέπω τη Sofia Vergara στο Griselda», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στην πλατφόρμα.

Screenshot-2024-04-03-142442.png

Η διαφορά στο πρόσωπό της είναι ορατή και παρά το γεγονός ότι η Mendes παραμένει μια από τις πιο θελκτικές γυναίκες στο Hollywood, οι fans εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την «μετάλλαξή» της.

Η ρουτίνα ομορφιάς της

H 50χρονη έχει δηλώσει πως «ορκίζεται» σε συγκεκριμένα, απλά προϊόντα που οι περισσότερες από εμάς έχουν στην κουζίνα τους και αποτελούν την no1 λύση ενυδάτωσης.

«Έπος» η εμφάνιση του Ryan Gosling: Η Eva Mendes στα παρασκήνια και η αδερφή του στο κόκκινο χαλί

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Redbook, η Eva Mendes αποκάλυψε πως έχει βρει το δικό της αντιγηραντικό μυστικό που δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας. Η ηθοποιός το χρησιμοποιεί συνεχώς ως μέρος της skincare ρουτίνας της και τα αποτελέσματά του είναι εμφανή στο δέρμα της.

«Είμαι fan του λαδιού καρύδας. Είναι η ενυδατική μου κρέμα για τα χέρια, το σώμα, ακόμα και το πρόσωπό μου», έχει δηλώσει η Mendes.

Πηγή κεντρικής: evamendes