Ο Paul Rudd από τα «Φιλαράκια» γίνεται 55 ετών- Το ατύχημα που παραλίγο θα τον άφηνε εκτός σειράς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Paul Rudd από τα «Φιλαράκια» γίνεται 55 ετών- Το ατύχημα που παραλίγο θα τον άφηνε εκτός σειράς
Invision

Ο Paul Rudd από τα «Φιλαράκια» έχει σήμερα γενέθλια. Το ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς και η ιδιαίτερη σχέση με την Jennifer Aniston.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι του Paul Rudd, αφού γιορτάζει τα 55α γενέθλιά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Mike Hannigan της σειράς «Φιλαράκια» (Friends), παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς stars της γενιάς του και στο ενεργητικό του έχει αρκετές σημαντικές συνεργασίες.

Οι θαυμάστριές του τον έχουν ψηφίσει αρκετές φορές ως τον πιο sexy άντρα στον πλανήτη, και όχι άδικα καθώς το έντονο ταπεραμέντο του τον κάνει να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CWF5hxTAqoz/

H Aniston και η Bullock πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό. Και πού είναι το κακό;

«Φιλαράκια»: Το λάθος που παραλίγο να αφήσει τον Paul Rudd εκτός της σειράς

O 55χρονος έχει ομολογήσει πως ένα λάθος που έκανε τις πρώτες ημέρες στο σετ της δημοφιλούς σειράς, παραλίγο να τον αφήσει εκτός καστ για πάντα, παρά την καλή χημεία που είχε με τους συμπρωταγωνιστές του.

Paul Rudd και Jennifer Aniston είναι στενοί φίλοι μέχρι και σήμερα ωστόσο ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως ένα περιστατικό που έγινε με εκείνη στα γυρίσματα οριακά θα του κόστιζε τον ρόλο στα «Φιλαράκια».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2019 στο «The Graham Norton Show» ο Rudd παραδέχτηκε ότι τις πρώτες ημέρες γυρισμάτων τραυμάτισε κατά λάθος την Aniston, η οποία υπέφερε από τον πόνο καθώς είχε σπάσει προηγουμένως το δάχτυλό της.

Η Aniston είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της και κυκλοφορούσε με ένα μηχάνημα Segway. Όλοι ήθελαν να το δοκιμάσουν κι όταν το πήρε ο Rudd, απλά έπεσε πάνω στο τραυματισμένο πόδι της Jenn.

«Ήμουν στη σκηνή του ήχου και η Jennifer Aniston έκλαιγε και σκέφτηκα, «Δεν πρέπει να είμαι εδώ», οπότε για να σπάσω τον πάγο πήγα και είπα, «Λοιπόν, τα καταφέραμε, τι βόλτα», έχει δηλώσει ο Rudd.

Και πρόσθεσε: «Το βλέμμα πανικού των παραγωγών ήταν σαν να έλεγε , «Είναι πολύ αργά να τον απολύσεις; Έχει εδραιωθεί ακόμα ο χαρακτήρας του;». Ένιωσα απαίσια. Ήταν ένα τόσο δυσοίωνο ξεκίνημα».

https://www.instagram.com/p/CaCTxBoMXCh/

Φυσικά, ο Rudd δεν απολύθηκε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως Mike Hannigan. Αξιοσημείωτο είναι πως Rudd-Aniston υπήρξαν ζευγάρι και αργότερα συνεργάστηκαν ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν ερωτηθεί αν είναι περίεργο να φιλιούνται στην οθόνη με την Aniston να απαντά: «Μπα. Τον φιλάω εδώ και χρόνια».

H ευχή της Jennifer Aniston

Πριν από λίγες ώρες η Jennifer Aniston θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον φίλο της μέσω ενός Instagram-story.

Screenshot-2024-04-08-090305.png

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο και έγραψε με χιούμορ: «Σε αγαπώ αγέραστο φρικιό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com