Η τολμηρή σκηνή Ναυπλιώτου - Μοθωναίου στην Παραλία έγινε viral ενώ έρχεται μία μεγάλη ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Η τολμηρή σκηνή Ναυπλιώτου - Μοθωναίου στην Παραλία έγινε viral ενώ έρχεται μία μεγάλη ανατροπή

Η χήρα και ο Χάρι έγιναν ζευγάρι αλλά μήπως αυτό ήταν ένα όνειρο στην Παραλία; 

Έρωτας και βία κάνουν έναν περίεργο συνδυασμό στην Παραλία, τη στιγμή που ο Γιώργος Νινιός παραμένει το κεντρικό πρόσωπο της σειράς. Με τα μυστικά που κρύβει εκείνος και η μητέρα του. Ένα νέο ζευγάρι μας προέκυψε με την χήρα και τον Χάρι, ενώ μία δολοφονική απόπειρα, μάλλον θα φτάσει τη σχέση και του Διονύση στα άκρα. Όλα αυτά, ενώ η πραγματική ταυτότητα της ψυχιάτρου Μαίρης αποκαλύπτεται.

Η οικογένεια Αρχοντάκη προσπαθεί να κρατήσει μυστικό το παρελθόν της

Η σειρά Παραλία, βρίσκεται αυτό το διάστημα στην πορεία προς το τέλος της, μόνο που έχουν αναπτυχθεί πολλές παράλληλες ιστορίες, οι οποίες μας βγάζουν από τον κεντρικό στόχο. Που δεν είναι άλλος από το να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της Ρηνιώς, της Βιολέτας και της Αλεξάνδρας. Πίσω από τους δύο αυτούς θανάτους είναι ο Δημητρός με την κάλυψη της μητέρας του Νικολίνας.

Μία απόπειρα δολοφονίας στην Παραλία φέρνει και το τέλος του Διονύση από τον αντίπαλό του

Και ενώ ο Δημητρός δέχθηκε ένα ανέλπτιστο δώρο - ένα ποδήλατο - από την ψυχίατρό του Μαίρη η οποία προσπαθεί να ξεκλειδώσει τον μυστήριο εσωτερικό του κόσμο, ο αδελφός του Διονύσης με την καθοδήγηση της μητέρας του, αναζητά την πραγματική ταυτότητα της γιατρού. Η έρευνά του θα οδηγήσει στη Βιολέτα. Ποια είναι η σχέση μαζί της; Μήπως είναι η κόρη της όπως έχουν υποψιαστεί στο παρελθόν οι χρήστες του Twitter/X;

https://www.instagram.com/p/C5fp--3tjM-/

Αυτό αν συμβαίνει είναι η απόλυτη ανατροπή. Γιατί αυτό σημαίνει πως θα έχει έρθει στα Μάταλα με στόχο και σκοπό να οδηγήσει τον ένοχο στη φυλακή. Αλλά ας είμαστε εγκρατείς σε αυτό το ενδεχόμενο.

Εκτός από την καταστροφή του φούρνου της Νόνας (με τον Λοΐζο υπεύθυνο), την πλήρη μεταστροφή του χαρακτήρα της συζύγου του Ελένης και τη δολοφονική απόπειρα κατά του Καραχάλιου (για την οποία ευθύνεται ο Διονύσης), η εγκυμοσύνη της Τες είναι ένας γρίφος. Για το αν θα μεγαλώσει εκείνη το μωρό της ή η Κερασία. Ο Γράντος ξέρει ποια πως είναι ένας Αρχοντάκης και τον απασχολούν και άλλα ζητήματα εκτός από το ότι θα γίνει πατέρας.

Προς το παρόν η μόνη ευχάριστη νότα για το κοινό στα social media, ήταν η viral και αρκετά τολμηρή ερωτική σκηνή μεταξύ της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Δημήτρη Μοθωναίου. Η χήρα συνάντησε τον χήρο Χάρι. Επικά τα σχόλια.