Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

Tι καλύτερο από το να ξαναβλέπεις τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Joker; Mα το να βλέπεις την Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.

Το επίσημο τρέιλερ του Joker: Folie a Deux, της δεύτερης ταινίας του Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix μόλις κυκλοφόρησε και οι fans του συγκεκριμένου ήρωα αλλά και του ηθοποιού, περιμένουν πώς και πώς για να βγει η ταινία στους κινηματογράφους. Έξτρα κίνητρο η συμμετοχή της Lady Gaga, που υποδύεται το κορίτσι του Joker ή αλλιώς την Harley Quinn.

Αποκλειστικό! H Lady Gaga μας μίλησε για το μακιγιάζ, για τη σειρά της και αποκάλυψε πολλά μυστικά

Τα διθυραμβικά σχόλια για την Lady Gaga

Ήδη από το τρέιλερ φάνηκε πως η Harley της Gaga θα κερδίσει αυτή τη φορά το «στοίχημα» με την μεγάλη οθόνη και γιατί όχι να μην τη δούμε να κρατάει στα χέρια της κάποιο Όσκαρ, όπως γράφουν και στα σχόλια τους όσοι είδαν το τρέιλερ.

Aυτή είναι η τρίτη προσπάθεια της Gaga στη μεγάλη οθόνη. Σε αντίθεση, ωστόσο με τα δύο προηγούμενα εγχειρήματά της στο A Star is Born και στο House of Gucci, αυτή τη φορά φαίνεται πως ο ρόλος και το παίξιμό της έχουν μεγάλη βαρύτητα σε κάθε σκηνή που θα δούμε.

Joker 2: Οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι αξίζει να έχουμε υψηλές προσδοκίες

Ξεχνώντας το γλυκό της πρόσωπο, η ίδια φαίνεται προκλητική και σίγουρη, ενώ ο Joker ενθαρρύνει την πιο τρελή πλευρά της. Ανεβαίνει τα σκαλιά του δικαστηρίου μπροστά σε πλήθη θαυμαστών που ζητωκραυγάζουν, χαμογελώντας με το μακιγιάζ του κλόουν. Αλείφει κραγιόν στο πρόσωπό της, χορεύει με ένα φόρεμα με παγιέτες, στροβιλίζεται στο στριφτό διάδρομο προς τον γάμο της και κρατά ένα όπλο τραβηγμένο προς το νέο της αγόρι.

https://www.instagram.com/p/CoqnN5HrbEG/

Σε αντίθεση με την τυπική δυναμική Joker - Harley, στην συγκεκριμένη ταινία πρόκειται για το πάντρεμα δύο εξίσου παρανοημένων μυαλών, με το καθένα να έχει τη δική του στριμμένη δύναμη.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου το 2024 και το μόνο σίγουρο, βλέποντας το τρέιλερ είναι πως δεν θα είναι απλά μια συνέχεια της ιστορίας του Joker αλλά ένα υπερθέαμα δεδομένου ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 μουσικά νούμερα.

Bέβαια, το Joker: Folie a Deux έχει να συναγωνιστεί την πρώτη ταινία «Joker» (που και κυκλοφόρησε το 2019), η οποία είχε συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, καταφέρνοντας να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του box office. Επίσης, η πρώτη ταινία απέσπασε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, ενώ χάρισε στον Phoenix και το βραβείο του Α' Αντρικού ρόλου.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, οι προσδοκίες για τη δεύτερη ταινία είναι εξαιρετικά υψηλές, λόγω της επιτυχίας της πρώτης και ύστερα από την προσθήκη της Lady Gaga.