Joker 2: Οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι αξίζει να έχουμε υψηλές προσδοκίες

Τζένη Ντεμιράι
Joker 2: Οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι αξίζει να έχουμε υψηλές προσδοκίες

Η Lady Gaga έρχεται για να δώσει έναν νέο αέρα στη μοναχική ζωή του Joker - Joaquin Phoenix.

Νέες εικόνες από το «Joker: Folie à Deux» έφερε στο φως της δημοσιότητας ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips στις 15 Φεβρουαρίου 2024. Το πολυαναμενόμενο sequel συνδυάζει την επιστροφή του νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου (2020), Joaquin Phoenix, με την εμφάνιση της Lady Gaga ως Harleen Quinzel / Harley Quinn.

Ο σκηνοθέτης αναρτώντας τρεις εικόνες από τα γυρίσματα θέλησε να μιλήσει για την αγάπη, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης: «Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη».

Και στις τρεις εικόνες απεικονίζονται ο Phoenix και η Lady Gaga. Σε μία από αυτές τα βλέμματά τους προδίδουν φόβο και αμηχανία, στην επόμενη η στοργή, ενώ στις τελευταία οι δύο πρωταγωνιστές χορεύουν αγκαλιασμένοι.

https://www.instagram.com/p/C3WFG-WPvG7/

Υψηλές οι προσδοκίες για το Joker 2

Λεπτομέρειες για την πλοκή της δεύτερης ταινίας «Joker» δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αν και έχει περιγράφει ως ένα δράμα με μουσικά στοιχεία που διαδραματίζεται στο Arkham Asylum και γύρω από αυτό. Το cast των ηθοποιών πέρα από τους δύο προαναφερθέντες πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει τους Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey.

Δες το πρώτο trailer της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα

Η πρώτη ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 και συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, καταφέρνοντας να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία R-rated στην ιστορία του box office. Η ταινία απέσπασε επίσης 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και χάρισε στον Phoenix το βραβείο καλύτερου ηθοποιού.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, οι προσδοκίες για τη δεύτερη ταινία είναι εξαιρετικά, λόγω της επιτυχίας της πρώτης και την προσθήκη της Lady Gaga.

Πόσο μπορεί να μας εντυπωσιάσει η Lady Gaga ;

Ο Lawrence Sher, ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής του «Joker», αποκάλυψε στο podcast «The Trenches Talk» πέρυσι ότι στην πραγματικότητα δεν συνάντησε ποτέ τη Lady Gaga στο πλατό, επειδή δεν «έβγαινε» λεπτό από τον ρόλο της.

Όπως είπε, δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τις ισορροπίες μαζί της, καθώς αισθανόταν πως δεν υπήρχε ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους.

Harley-Quinn.jpg

«Δεν ήξερα καθόλου τη Stefani», είπε ο Sher αναφερόμενος στο πραγματικό όνομα της Gaga, Stefani Germanotta. «Παραδόξως, ένιωθα σαν να μην την είχα γνωρίσει ποτέ, ακόμη και κατά τη διάρκεια των δοκιμών για μακιγιάζ/μαλλιά. Ίσως έφταιγε η φιλοσοφία μου να μην προσπαθώ να μπω στον χώρο των ηθοποιών. Και μετά θυμάμαι ότι για μια εβδομάδα έλεγα: "Θεέ μου, νιώθω σαν να αποσυνδεόμαστε”. Και έλεγα στην ομάδα μου, "Είτε με μισεί, είτε μισούμε ο ένας τον άλλον. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ"», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην πορεία, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά, όταν κάποιος από τους συνεργάτες του τον ενημέρωσε ότι στην πραγματικότητα η Lady Gaga προτιμούσε να την αποκαλούν Lee (από το Harley) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Από τότε που ξεκίνησε να το εφαρμόζει, λοιπόν, η σχέση τους άλλαξε και όλα κύλησαν ομαλά.

*Το «Joker: Folie à Deux» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024 από την Warner Bros.

That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2