Στις κακές κριτικές να απαντάς όπως η Αναστασία: «Μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς»!

Στις κακές κριτικές να απαντάς όπως η Αναστασία: «Μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς»!

«Κάτι που με έχει πληγώσει πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι στην αρχή έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά», ανέφερε η Αναστασία μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show.

Ποιος φανταζόταν πριν από δυόμισι χρόνια, όταν έβλεπε την Αναστασία να τραγουδά τις «Αμαρτίες» της στο TikTok, ότι θα βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο πετυχημένες νέες τραγουδίστριες της χώρας; Μάλλον πολλοί από εκείνους που έκαναν viral το κομμάτι της, αλλά η ίδια δεν συμπεριλαμβάνει τον εαυτό της ανάμεσα σε αυτούς.

Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show η Αναστασία ανέφερε:

https://www.instagram.com/reel/C5yL_e2idHf/

«Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια τι θα γινόταν θα γέλαγα, θα έλεγα “το είδες χθες στο όνειρό σου και μου το λες σήμερα;», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Οι συνεργασίες που έχω κάνει με καλλιτέχνες για εμένα είναι απίστευτο πράγμα και κάθε χρόνο θα λέω το ίδιο. Είναι πράγματα τα οποία δεν μπορεί να τα συνειδητοποιήσει ο εγκέφαλός μου».

438845024_401442222671843_1236621966867668285_n.jpg

Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, ωστόσο, αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη της πορείας της, ούτε λόγος για να λέει σε όλα «ναι». Όπως δήλωσε μιλώντας στον Αρναούτογλου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αρνηθεί να φορέσει ρούχα που δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που την πλήγωσαν στον χώρο της μουσικής, λέγοντας:

«Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Συζητάμε όλη την ώρα ο ένας για τον άλλον χωρίς λόγο. Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, στα πόδια, όπου θες.

Τον πρώτο χρόνο μόνο γελούσα και μου λέγανε πως είναι μέχρι να ενοχλήσεις. Εγώ δεν θεωρώ πως ενοχλώ κάποιον, κοιτάω τη μουσική μου, εμένα και μόνο. Παρόλα αυτά, πάντα, σε όλες τις δουλειές, θα έχεις εμπόδια, θα έχεις περίεργες εντάσεις, το θέμα είναι να μην πέσεις στην παγίδα και να ασχοληθείς. Εγώ αγαπάω να τραγουδάω, να διασκεδάζω τον κόσμο, να γυρίζω σπίτι μου και να κοιμάμαι ήσυχη», είπε στη συνέχεια.

Έπειτα, η Αναστασία άνοιξε λίγο ακόμα την καρδιά της, λέγοντας:

«Κάτι που με έχει πληγώσει πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι στην αρχή έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά. Την μία στιγμή ήμουν στο σπίτι μου στα Μέγαρα και την επόμενη μέρα βρέθηκα μέσα στον Τιτανικό. 18 χρονών παιδί».

Ποια είναι η Αναστασία

Η Αναστασία Δημητρά είναι 20 ετών, γεννήθηκε το 2004 και κατάγεται από την Κέρκυρα κα την Κεφαλλονιά. «Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα!» ανέφερε χαρακτηριστικά για την καταγωγή της, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Η Αναστασία έγινε ευρύτερα γνωστή το 2021, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο 19 δευτερολέπτων με το πρώτο της τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο «Αμαρτίες». Το τραγούδι κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 14.000.000 προβολές στο TikTok hashtag και πάνω από 14.000 αναπαραγωγές, ενώ κατέλαβε και τις πρώτες θέσεις στο Spotify Greece Top50 και το Top20 στο ραδιοφωνικό airplay σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Το 2022 η Αναστασία έλαβε το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Άλλοι celebs που έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά μετά το «μπαμ» στα social media

Η Αναστασία έπεσε πράγματι στα βαθιά αλλά δεν ήταν η μόνη που έκανε το μεγάλο «μπαμ» μέσω διαδικτύου. Το ίδιο είχε γίνει και με τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφτασε στην κορυφή της επιτυχίας ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιό του και βιντεάκια στο youtube. Από το YouTube έφτασε στις πίστες και μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή αλλά πρόλαβε να ζήσει την κορυφή, όπως ίσως ποτέ δεν την είχε οραματιστεί.

Επιπλέον, ένα πρόσφατο παράδειγμα που έρχεται και πάλι από το TikTok είναι η Μαρίνα Σπανού, κόρη του Χρήστου Σπανού, η οποία έχει κάνει viral το «ταξίδι» της στη δημοφιλή πλατφόρμα και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Ένα ακόμα viral πρόσωπο του TikTok είναι ο Dj Deleasis, ο οποίος ξέρει πως να διασκεδάζει πραγματικά και για αυτόν τον λόγο τα βίντεο του εμφανίζονται παντού. Το στυλ του και η ανεβασμένη του διάθεση είναι τα στοιχεία που ου κλείνουν τη μία δουλειά μετά την άλλη, μετά τ απανωτά βίντεο στο TikTok που έλαβαν χιλιάδες likes.

Ο Justin Bieber αποτελεί ακόμα ένα αντίστοιχο παράδειγμα αφού έγινε αντιληπτός από τον διάσημο μάνατζερ της μουσικής βιομηχανίας Scott Samuel "Scooter" Braun. Ο Braun είδε το 12χρονο αγόρι στο YouTube να ερμηνεύει ένα τραγούδι του Ne-Yo. Επικοινώνησε με τη μητέρα του Bieber, Pattie Mallette, η οποία συμφώνησε να φέρει τον γιο της, ο οποίος τότε ήταν 14 ετών, στην Ατλάντα για να δοκιμάσουν να συνεργαστούν. Η συνέχεια είναι γνωστή.

https://www.instagram.com/reel/C5zmJGHrZHc/

Πηγή κεντρικής εικόνας: ant1tv