Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας ζουν τον έρωτά τους. Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού και η επική αντίδραση του μοντέλου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας συγκαταλέγονται στα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» και το μοντέλο-influencer που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM συμπλήρωσαν πρόσφατα ένα χρόνο σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους στην αρχή της γνωριμίας του ωστόσο πριν από μερικούς μήνες η Γαρυφαλλιά επιβεβαίωσε τη σχέση τους on camera, δημοσιεύοντας και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δυο τους κυκλοφορούν συχνά μαζί δημόσια, ταξιδεύουν σε δημοφιλείς προορισμούς και δεν διστάζουν να πουν τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η επική αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις φωτογραφίες από την έξοδό της με Χρήστο Μάστορα και Αναστασία

Μέσα από ένα Instagram-story η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διακωμώδησε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη έξοδο με τον σύντροφό της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το νεαρό μοντέλο δείχνει εκνευρισμένη με την ίδια να γράφει χιουμοριστικά στη λεζάντα: «Τι έχεις; Τίποτα».

Screenshot-2023-11-30-105414.png

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι μαζί με την τραγουδίστρια, Αναστασία κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται φέτος on stage σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας όπου ξεσηκώνουν το κοινό μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Νατάσα Θεοδωρίδου συνδέονται με στενή φιλία και ο τραγουδιστής θέλησε να την τιμήσει και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της. Όπως θα δεις στη gallery που ακολουθεί Μάστορας, Καληφώνη και Αναστασία γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

Στο #couplegoals βίντεο της Γαρυφαλλιάς με τον Χρήστο Μάστορα ο αδερφός της έκανε ένα παραπονάκι

Πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (27/11) η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε μια #couplegoals φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Χρήστου Μάστορα μπροστά από έναν καθρέφτη.

kalifoni.jpg

Την ανάρτηση συνόδευσε ένα emoji σε σχήμα κόκκινης καρδιάς. Το ζευγάρι είναι κυριολεκτικά αχώριστο και στον ελεύθερό τους χρόνο περνούν ποιοτικό χρόνο μακριά από τα media, παρέα με αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CxsZ-1Bsiqy/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πριν από μερικούς μήνες ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να' χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Πηγή κεντρικής: Instagram