Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» σε νέο reunion και το ερώτημα είναι: Ian Ziering δεν μεγαλώνεις;

Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» σε νέο reunion και το ερώτημα είναι: Ian Ziering δεν μεγαλώνεις;

Το reunion στη Steel City Con, τα γενέθλια της Shannen Doherty και η απουσία του Luke Perry.

Ήταν όλοι τους εκεί! Η Jennie Garth, ο Jason Priestley, ο Brian Austin Green, ο Ian Ziering, η Tori Spelling αλλά και η Gabrielle Carteris, όλοι οι stars από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, μοίρασαν αυτόγραφα στους fans τους, πόζαραν μαζί τους και μοιράστηκαν ιστορίες από τις δέκα σεζόν της σειράς του Aaron Spelling, που τους έκανε ινδάλματα της δεκαετίας του 90!

Εκεί και η Shannen Doherty, παρά τον μεταστατικό της καρκίνο πόζαρε μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της.

Δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου

Στο podcast της Let’s Be Clear, η Doherty είχε άλλωστε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες πως απολύθηκε από τα Χτυποκάρδια εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της μετά την τέταρτη σεζόν το 1994.

«Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σ’ αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πραγματικά να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά», είπε η Doherty για τον γάμο με τον Ashley Hamilton και συμπλήρωσε:

«Ξέρω ότι αυτό έγινε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους, όπως θα έπρεπε, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια.

https://www.instagram.com/p/C5zLOh2Rxfo/

Δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου. Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί θα έπρεπε να είχα τακτοποιήσει περισσότερο την προσωπική μου ζωή, θα έπρεπε να είχα εγκαταλείψει μια σχέση νωρίτερα, δεν θα έπρεπε να βγαίνω έξω. Με επηρέασε σίγουρα η προσοχή, και ξαφνικά μπορούσα να μπω σε ένα νυχτερινό κέντρο και δεν είχε σημασία πόσων χρόνων ήμουν. Το έβρισκα όλο αυτό πολύ γοητευτικό και σαγηνευτικό. Και έπεσα σε αυτή την παγίδα, μετά προσθέτεις και τα προσωπικά ζητήματα και θα έπρεπε να ήμουν διαφανής.

Εύχομαι κατά κάποιο τρόπο να με είχαν βάλει κάτω και κατά κάποιο τρόπο να μου είχαν πει: Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το εξής, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί επίσης να αιμορραγεί στη δουλειά. Πρέπει να συμμαζευτείς», είπε η Doherty που στις 12 Απριλίου έσβησε ένα ακόμα κεράκι στην τούρτα της μιας και έγινε 53 ετών.

https://www.instagram.com/reel/C5yZsbJLzJ7/

Η Doherty είδε τη ζωή της να αλλάζει άρδην φέτος, μιας και ο καρκίνος προχώρησε μετά τον μαστό και τον εγκέφαλο και στα οστά και όπως έχει τονίσει η ίδια ακολουθεί πειραματικά σχήματα θεραπειών ενώ και στην προσωπική της ζωή βιώνει ένα ακόμα διαζύγιο μετά την απιστία του συζύγου της.

https://www.instagram.com/reel/C5wSLZUOemy/

H Doherty είχε αποκαλύψει πως έμαθε για την παράλληλη σχέση που είχε ο σύζυγός της Kurt Iswarienko μόλις μια ημέρα πριν την επέμβαση που έπρεπε να κάνει στον εγκέφαλο.

Αυτό πάντως που παρατήρησαν οι fans στο reunion αυτό είναι ο αγέραστος Steve Sanders, άκα Ian Ziering.

beverly1.jpg

Λίγο πριν γίνει 53, η Shannen Doherty εξηγεί το ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα κι ανθρώπους πριν πεθάνει

Στις 30 Μαρτίου ο Ziering έγινε 60 ετών αλλά ο χρόνος απλά δεν τον αγγίζει!

https://www.instagram.com/reel/C5oSzG1RaGY/