Η σπάνια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη 2η εγκυμοσύνη και οι στιγμές με τον Βλάσση της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η σπάνια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη 2η εγκυμοσύνη και οι στιγμές με τον Βλάσση της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ωστόσο οι αναρτήσεις στις οποίες φαίνεται η ίδια και η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι πιο σπάνιες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 2 Οκτωβρίου το 2022 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης - κάτω από άκρα μυστικότητα - έχει ακόμα έναν γιο, τον Βλάσση που είναι σχεδόν 1,5 έτους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 5 κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στα τέλη Φεβρουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σε κοσμικό event συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Εκεί ήταν που η ίδια επιβεβαίωσε και τις φήμες που την ήθελαν να διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, λέγοντας: «Επειδή αρχίσει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό».

H σπάνια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όπως είχε εκμυστηρευτεί στους δημοσιογράφους κατά την επιβεβαίωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η ίδια έχει παρατηρήσει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την πρώτη που ήταν πιο βατή, όπως αποδεικνύεται.

Τους πρώτους μήνες είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα - όπως θες πες το - που στην πρώτη δεν είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια αυτούς τους μήνες και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και αναρτήσεις στα social media της που να φαίνεται η ίδια αλλά αντ' αυτού προτιμάει να δημοσιεύει διάφορα reels και memes που δείχνουν την καθημερινότητα μιας εγκύου, με την ίδια να ταυτίζεται πλήρως.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Παρ' όλα αυτά, η 36χρονη παρουσιάστρια μετά από καιρό δημοσίευσε μια selfie της στα Instagram stories της, όπου φαινόταν τόσο η κοιλίτσα της όσο και τα πλέον πάρα πολύ μακριά μαλλιά της.

spyropoyloy-(2).jpg

Λίγο αργότερα η ίδια παρευρέθηκε και στο πάρτι γενεθλίων καλής της φίλης, όπως έδειξε σε επόμενο story της.

Οι φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Πέρα λοιπόν, από αυτήν την selfie η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δημοσιεύσει άλλες 4 φωτογραφίες σε σταθερό post στο Instagram της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και στην πλειονότητά τους είναι στιγμές που περνάει με τον μικρό Βλάσση.

Tα social media

Παρότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται διαρκώς με τον γιο της, πηγαίνοντας στο κολυμβητήριο, ζωγραφίζοντας και παίζοντας διάφορα παιχνίδια, η ίδια μιλώντας στο Mega Καλημέρα τον Ιανουάριο είχε αποκαλύψει πως προσπαθεί να μην μοιράζεται πολλά από τα στιγμιότυπα μαζί του με τους followers της, καθώς ο σύζυγός της είναι αρνητικός με την αυτού του είδους την προβολή.

https://www.instagram.com/p/C3NdU4jIwiX/

Δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί, γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άνδρας μου. Αν το άφηνε πάνω μου, θα έβαζα πολύ περισσότερα.

https://www.instagram.com/p/C1kR3JpIfz9/