Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα μας δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες και μας βάζει σε πειρασμό.

Πριν λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε σε μια δημόσια εμφάνιση τον ερχομό του δευτέρου παιδιού της.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της αγαπημένης παρουσιάστριας έγινε σε ένα event - που πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Πεδίον του Άρεως- στο οποίο ήταν καλεσμένη η ίδια και σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz έχει ήδη το δικό της κοινό

https://www.instagram.com/p/C4_VHjVrSge/

Η Κωνσταντίνα, έχει μιλήσει πρόσφατα σε συνεντεύξεις της ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη!

«Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Δέχθηκα τηλεοπτική πρόταση για αυτήν την περίοδο. Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά»

Παρόλα αυτά, αν ακολουθείς την Κωνσταντίνα στο Instagram θα δεις ότι είναι αρκετά ενεργή, καθώς σχεδόν καθημερινά ανεβάζει τις πιο όμορφες προσωπικές στιγμές με την ίδια και την οικογένειά της.

Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ δραστήριο, αφού πραγματοποιούν μαζί πολλές κοινές εμφανίσεις σε φαντασμαγορικά events και εκδηλώσεις. Επιπλέον, η Κωνσταντίνα περνάει ατέλειωτες ώρες με τον πρώτο της γιο, με τον οποίο «εξερευνά» καθημερινά τον κόσμο, όπως έχει αναφέρει και η ίδια σε συνεντεύξεις της.

konstantinaspyropoulou_1708883850_3310680147508493890_46518104.jpg

Η Κωνσταντίνα μαζί με τον γιο της σε απογευματινή βόλτα.

Το εύκολο κέικ με μπανάνα, γιαούρτι και βρώμη

Στον ελεύθερο της χρόνο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες και μας βάζει σε πειρασμούς! Εχθές, ανέβασε όλη τη διαδικασία από ένα κέικ μπανάνα, το οποίο δεν έχει καθόλου ζάχαρη! Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια προσπάθησε να αντιγράψει τη συνταγή του γλυκύτατου σεφ, Γαβριήλ Νικολαΐδη, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στο προφίλ του στα social media, πανεύκολες και υγιεινές συνταγές. Η συνταγή είχε μόνο τρία βασικά υλικά: μπανάνα, γιαούρτι & βρώμη.

Όπως είδαμε μέσα από τα stories της Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια την ακολούθησε κατά γράμμα και πέτυχε ένα αφράτο, απολαυστικό κέικ. Δες το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C4ALHAfr7Kg/

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η 36χρονη ανέφερε, ότι στο πρώτο της παιδί είχε φάει όλα τα burger της Αθήνας, ενώ τώρα όλα τα μακαρόνια.

Κατερίνα Σπυροπούλου: Η απίθανη ομοιότητα με την αδερφή της και η νέα φωτογραφία

Είχα φάει κόλλημα με τα burger. Ό,τι burger υπάρχει στην Αθήνα το έχω φάει και πολύ αβοκάντο. Και ο μπέμπης τρώει αβοκάντο.

Η αλήθεια είναι πως το προφίλ της Κωνσταντίνας στο Instagram είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Θα μάθεις αμέσως το λόγω αν κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery και δεις τις τρυφερές φωτογραφίες με την ίδια και την οικογένειά της που έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 5 κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης