Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 5 κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Παρακάτω σου έχουμε παραθέσει το βίντεο για να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στην χθεσινή δημόσια εμφάνισή της ότι σε λιγότερο από 4 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έδωσαν το παρών σε event που πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Πεδίον του Άρεως.

https://www.instagram.com/p/CN8Qp-ZF1Zm/

Για δεύτερη φορά μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας έδειξε την κοιλίτσα της και δέχθηκε ευχές

Εκτός από το λαμπερό χαμόγελο της Κωνσταντίνας, όλη προσέξαμε το chic outfit της και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της. Η 36χρονη παρουσιάστρια φόρεσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, με tweed σακάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, δημιουργώντας μία ultra chic εμφάνιση.

Το κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

8bf64f72-2953-48ec-bbd3-febb292a87d3.jpeg

Το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού όμως το έκλεψε το μακιγιάζ της. Η Κωνσταντίνα έκανε ένα καφέ smokey eyes που τόνιζε το χρώμα των ματιών της και για τα χείλη επέλεξε μία καφέ-ροζ απόχρωση που ολοκλήρωνε τέλεια όλο το beauty look της. Η απόχρωση που είχαν τα χείλη της Κωνσταντίνας θυμίζει το χρώμα που έχει το «σάπιο μήλο», μιας γλυκιάς απόχρωσης που ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδας.

Το καφέ-ροζ κραγιόν της Κωνσταντίνας είναι μία safe επιλογή που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε μακιγιάζ, ακόμα και τις glam περιστάσεις. Με πιο απλά λόγια, είναι μία απόχρωση όπως το nude και το κόκκινο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία τσάντα.

Μην ανησυχείς! Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 5 κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη σου ζουμερά και καλοσχηματισμένα όπως της αγαπημένης Κωνσταντίνας σπυροπούλου. Ρίξε μία ματιά…

Extra tip: Πριν εφαρμόσεις το κραγιόν, μην ξεχάσεις, να σχεδιάσεις το περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών. Το μολύβι χειλιών θα χαρίσει περισσότερη διάρκεια στο κραγιόν σου.

Παρακάτω σου έχουμε παραθέσει το βίντεο από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να δεις την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης της.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο chic χτένισμα για ατίθασα μαλλιά