Ο Σωκράτης Αλαφούζος γιορτάζει 20 χρόνια ευτυχίας και τα είπε όλα στην 20χρονη κόρη του με ένα post

Ο Σωκράτης Αλαφούζος γιορτάζει 20 χρόνια ευτυχίας και τα είπε όλα στην 20χρονη κόρη του με ένα post

Ο Σωκράτης Αλαφούζος ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην 20χρονη κόρη του με ένα τρυφερό post. Οι ωραιότερες φωτογραφίες μπαμπά-κόρης και η ζωή τους στην Αμερική.

Νέα σελίδα στην ζωή και την καριέρα του έχει γυρίσει ο Σωκράτης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια αφού μαζί με την κόρη του, Μαρίλια μένουν μόνιμα στην Αμερική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός-σκηνοθέτης διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Γουλιελμάκη και πλέον εργάζεται στις ΗΠΑ ενώ η 20χρονη κόρη τους σπουδάζει το αντικείμενο των ονείρων τους.

«Γλυκιά και υπέροχη» έγραψαν οι followers στη photo της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό στα Λουτρά Πόζαρ

Η τρυφερή ανάρτηση του Σωκράτη Αλαφούζου για τα γενέθλια της κόρης του

Πριν από μερικές ώρες ο Σωκράτης Αλαφούζος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του. Ο γνωστός καλλιτέχνης μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την 20χρονη Μαρίλια, με φόντο το Venice Beach.

https://www.instagram.com/p/C5ah8pWuf-M/

«My birthday girl! 🌟 20 χρονών σήμερα! Η κόρη μου, η μονάκριβη μου 🌟 20 χρόνια αγάπης άνευ όρων💖 20 χρόνια που φώτισαν και μεταμόρφωσαν τη ζωή μου ☀️ Χρόνια Πολλά αστέρι μου! Θα είμαστε πάντα ενωμένοι», έγραψε ο 61χρονος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο όπου τον βλέπουμε να αγναντεύει τη θάλασσα με την μονάκριβη κόρη του.

Screenshot-2024-04-16-185823.png

Αλαφούζος και Γουλιελμάκη γιορτάζουν τα γενέθλια της μοναχοκόρης τους με posts γεμάτα αγάπη

https://www.instagram.com/p/C4LkZ7GRcSn/

«Η κόρη μου έχει αυτή τη δύναμη. Να με κάνει να χαμογελάω… όλο και πιο πολύ..», έγραψε πρόσφατα ο ηθοποιός στο Instagram χαρίζοντάς μας μια υπέροχη φωτογραφία μπαμπά-κόρης.

https://www.instagram.com/p/C0Zr5sTP9d8/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος είχε μιλήσει μέσω skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τη ζωή του στην Αμερική τονίζοντας: «Δε μου ήταν καθόλου εύκολο να αφήσω πίσω την κόρη μου, όμως, είχα ένα πλάνο. Φρόντισα να πάει σε ένα πολύ καλό σχολείο με την προοπτική, όταν τελειώσει να έρθει στην Αμερική να σπουδάσει. Αυτό βγήκε με ακρίβεια. Η Μαρίλια έκανε θαύματα. Θα τελειώσει τώρα το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Καλιφόρνια αλλά και της Αμερικής».

https://www.instagram.com/p/Cxn66FlPr2X/

Η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο με τον Σωκράτη Αλαφούζο και την κόρη τους: «Δε ξέρω αν το διαχειριστήκαμε σωστά ή λάθος το κομμάτι του διαζυγίου σε σχέση με το παιδί. Όσο μεγαλώνω λέω πολλά δεν ξέρω. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Ήμουν γρήγορη στις αποφάσεις μου. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ελένη η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Η τελευταία ευτυχισμένη, πολύ δυνατή στιγμή που έζησα, ήταν το πρωί, που διάβασα ένα σχόλιο της κόρης μου. Ανέβασα ένα τρέιλερ από την παράσταση και σχολίασε, «είσαι η πιο ταλαντούχα μαμά του κόσμου». Με κάνει να ανεβαίνω στα ουράνια η κόρη μου. Σίγουρα η καθημερινότητα, από τότε που έφυγε, είναι πολύ πιο εύκολη γιατί έχω λιγότερες ευθύνες στο μυαλό μου».

Και πρόσθεσε: «Όταν έφυγε η κόρη μου και έμεινα μόνη μου, είπα στον εαυτό μου, τώρα κάνε ό,τι δεν έκανες και επίσης, να ξοδέψω και κάτι παραπάνω για μένα… Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητα γιατί την έχω όποτε θέλω. Έχω μεγαλώσει και με κόσμο, έχω άλλα 8 αδέλφια. Δε ζήσαμε ποτέ όλοι μαζί γιατί έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές ηλικίας. Η οικογένειά μου είναι η ασφάλειά μου, είναι πάνω από όλα».

Πηγή κεντρικής: socrates_alafouzos