Η καριέρα του Σωκράτη Αλαφούζου στην Αμερική και οι σπουδές της 18χρονης κόρης του στην Καλιφόρνια

Η καριέρα του Σωκράτη Αλαφούζου στην Αμερική και οι σπουδές της 18χρονης κόρης του στην Καλιφόρνια
Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός, από το 2001 μέχρι το 2008 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη με την οποία έχουν αποκτήσει τη Μαρίλια.

Ο 52χρονος σήμερα Σωκράτης Αλαφούζος, έκανε check-in στον κινηματογράφο το 1982 έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, Η στροφή. Ακολούθησαν οι συμμετοχές του στις ταινίες «Μισόγιομο Φεγγάρι», «Ο κλοιός», «Αντίστροφη πορεία», και «Τοπίο στην ομίχλη» κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 1985 στη σειρά «Η Ζωή του Αττίκ» στην κρατική τηλεόραση ενώ ακολούθησαν οι σειρές «Ένας Φιλήσυχος άνθρωπος», «Η παρέλαση», «Η Αλτάνα της Πάργας», «Ημέρες Οργής» και «Οικογένεια». Όπως πολλοί ίσως θα θυμούνται, ευρύτερα γνωστός έγινε μέσω της συμμετοχής του στην καθημερινή σειρά «Η Λάμψη» όπου πρωταγωνίστησε τις σεζόν 1998-2000 ενώ τις σεζόν 2000-2003 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά «Αέρινες Σιωπές».

https://www.instagram.com/p/CeBxCjil4Cr

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με επιτυχία στην Αμερική. Εκεί έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές μεταξύ των οποίων "Criminal Minds", "AJ and the queen" κ.ά. Συμμετείχε επίσης στην ταινία "The two faces of January".

Προηγήθηκε μια πενταετία που τα φώτα στράφηκαν πάνω του για τις επιτυχημένες ταινίες «Ο μικρός βασιλιάς» και "Between black and white", όπου ως σκηνοθέτης κέρδισε διακρίσεις και βραβεία σε όλον τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CYg9_PAFIOH

Στην προσωπική του ζωή, διατηρεί πάντα χαμηλό προφίλ, ωστόσο είναι γνωστό πως από το 2001 μέχρι το 2008 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει και μία κόρη τη Μαρίλια.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία, μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της και όπως δήλωσε ο πατέρας της με περηφάνια μέσα από το προφίλ του στο Instagram, η Μαρίλια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του San Diego.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

«Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Με την κόρη μου τη μέρα που αρχίζει τη νέα σελίδα της ζωής της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του San Diego. Πάντα δίπλα της με όραμα, στόχο και κάνοντας το καλύτερο που μπορούσα για εκείνη. Και το κορίτσι μου έκανε θαύματα!!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και περήφανος. 🌟💖».

https://www.instagram.com/p/CiqKckLvRIJ

Παλαιότερη ευχή για τα 18α γενέθλιά της:

«Το κοριτσάκι μου γίνεται σήμερα 18! 🌟🎂🌟 Απέραντη αγάπη, άνευ όρων 💖
Η καρδιές μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ενωμένες.💞.Το μέλλον της ανήκει! Είναι έτοιμη! Και είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχει ήδη καταφέρει. 🌟.Της αφιέρωσα ξανά το Γράμμα στην Κόρη μου, του Χόρχε Μπουκάι. Τα λέει σχεδόν όλα… Για τα άλλα μόνο αγάπη. Και πράξεις… 🌟🌟🌟🌟🌟».

Οι υπέροχες φωτογραφίες μπαμπά- κόρης, όπως έχουν αναρτηθεί στο Instagram

Φωτογραφίες της 18χρονης Μαρίλιας, έχει μοιραστεί και η μαμά της, Βάσω Γουλιελμάκη

https://www.instagram.com/p/CSlv5enLEnf

«Ένα τεράστιο φεγγάρι με συνόδευε μέχρι την είσοδο μου στο μαιευτήριο, το ρολόι του αυτοκινήτου έλεγε 6:00 ώρα, 6 Απριλίου του 2004.Πέρασαν ώρες πολλές μέχρι να ακούσω το κλάμα σου ,μέχρι να ακούσω το γιατρό να λέει -γεννήθηκε μ' ανοιχτά μάτια .Νόμιζα πως είχες κληρονομήσει τα μάτια του μπαμπά σου μετά κατάλαβα τι εννοούσε !Από την πρώτη στιγμή που ανταμωθήκανε τα βλέμματα μας δεν σταμάτησε να κοιτάει η μια την άλλη. Ήμασταν ξαπλωμένες η μια απέναντι απ' την άλλη και τα μάτια σου, αυτά τα όμορφα αμυγδαλωτά ,καφέ μάτια με το διεισδυτικό τους βλέμμα με κοιτούσαν συνεχώς! πως γίνεται να έχεις καταλάβει ότι εγώ ήμουν η μητέρα σου αναρωτήθηκα Ακόμα κι' όταν η μαία σ' έφερε κοντά μου κάνοντας ένα γύρω από το κρεββάτι μου εσύ δεν έπαψες να με κοιτάς. Με ρώτησε αν θέλω να σε φιλήσω, έγνεψα Ναι .Γεμάτη από τρόμο, αγωνία, λαχτάρα , συγκίνηση έβαλα το στόμα μου πάνω στο υγρό μετωπάκι σου. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι' όμως αυτό το υγρό αποτύπωμα πάνω στα χείλη μου ακόμα το αισθάνομαι. Το πρώτο μας φιλί! Ξελογιάστρα μου, έρωτα μου, αγάπη μου! Να'χεις όμορφα χρόνια γεμάτα από υγεία και με "μάτια ανοιχτά" να παρατηρείς, να βάζεις στόχους, να ονειρεύεσαι και εγώ να λέω πολλές- πολλές ιστορίες για σένα στα παιδιά σου!».

https://www.instagram.com/p/CNUUP0slQ6u