Η άρνηση της Τρίγγου, τα δάκρυα του Ψαρρά: Το «αντίο» στη Μάγισσα και το άγνωστο backstage

Κατερίνα Μπούσιου
Η άρνηση της Τρίγγου, τα δάκρυα του Ψαρρά: Το «αντίο» στη Μάγισσα και το άγνωστο backstage

«Μου λένε ότι τελείωσε...έλα Παναγία μου!». Τι συνέβη μετά το «It' a wrap» και το backstage από το τελευταίιο επεισόδιο της Μάγισσας. 

Παρόλο που οι ηθοποιοί της Μάγισσας είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς από τον περασμένο Ιανουάριο έως τις αρχές του φετινού χρόνου συμπληρώνοντας 13 μήνες δουλειάς, δεν μας είχαν δείξει πολλά από τις τελευταίες τους σκηνές με το υπόλοιπο καστ και τη μικρή γιορτή με το τεχνικό team, όταν τα φώτα έσβησαν. Μετά το φινάλε όμως, ο καθένας είπε το δικό του διαφορετικό «αντίο» στην τηλεοπτική του οικογένεια και στο κοινό που αγάπησε τη σειρά. Η Μάγισσα Θεοφανώ, Έλλη Τρίγγου ωστόσο, αδυνατεί να πιστέψει ακόμη ότι όλα τελείωσαν.

https://www.instagram.com/p/C5ybPb2IMbX/

«Μου λένε ότι τελείωσε...έλα Παναγία μου!»

Η Έλλη Τρίγγου ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη πρωταγωνίστρια της σειράς και έδειξε για μία ακόμη φορά μετά τις Άγριες Μέλισσες όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και τη μοναδικότητά της. Δεν θα μπορούσε άλλη να υποδυθεί τη Θεοφανώ. Δημιούργησε έναν υπέροχο ρόλο υποδειγματικό και πολλές στιγμές κινηματογραφικό. Η ηθοποιός ωστόσο παρόλο που εδώ και δύο μήνες είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς, έχει μείνει ακόμη σε mood Μάγισσας. Αναδημοσιεύει όλες τις φωτογραφίες από το backstage του τεχνικού team και των συμπρωταγωνιστών της, αρνούμενη όμως να πιστέψει ότι όλα τελείωσαν.

Στο ερώτημα: «Γιατί αυτό το τέλος στη Μάγισσα;» ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε την απάντησή του

Και το διακωμώδησε με ένα της story γράφοντας: «Οι φίλοι μου και συνάδελφοι, η οικογένειά μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εδώ που τα λέμε, ανεβάζουν υλικό από τη Μάγισσα και την αποχαιρετούν για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω. Τελείωσε λένε...Έλα Παναγία μου. Εγώ υλικό δεν έχω, λόγω κάκιστης κάμερας και λόγω άρνησης. Συνεχίζω να δημοσιεύω αμέριμνη κάνοντας τον Κινέζο, κλαίγοντας δίχως δάκρυα. Κολυμπάω σε ωκεανούς αγάπης και ευγνωμοσύνης για τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι και για όλους εσάς, που μας αγκαλιάσατε και παραμυθιαστήκατε μαζί μας».

triggouanartisi.jpg

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 δείχνοντας τι συνέβη μετά το «It's a wrap» του βοηθού σκηνοθέτη του Λευτέρη Χαρίτου, κυρίως από τα τελευταία γυρίσματα των πρωταγωνιστών, όλοι έδειχναν συγκινημένοι ενώ ο ένας αγκάλιαζε τον άλλον. Η Θέμις Μπαζάκα ως Κυπριανή με τη Μεταξία που υποδύθηκε η Καλλιόπη Χάσκα, ο Αναστάσης Ροϊλός με την Έλλη Τρίγγου (το ζευγάρι της χρονιάς) ο Νίκος Ψαρράς με δάκρυα στα μάτια να πέφτει στην αγκαλιά του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και ο Τάσος Νούσιας να λέει επίσης συγκινημένος: «Χαιρετιόμαστε, δεν αποχαιρετιόμαστε». Οι ηθοποιοί φάνηκε πως ανέπτυξαν πολύ ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους. Θα είναι για πάντα η οικογένεια της Μάγισσας.

Yπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο και εκεί θα δεις πόσο πειραχτήρι ήταν τελικά ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο Μάρκος των Λασκαραίων και ένας επίσης σπουδαίος νέος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/C50rpLCoMzz/

Και άλλοι πρωταγωνιστές της Μάγισσας, όπως ο σπουδαίος Γιώργος Γάλλος και η επίσης υπέροχη στον ρόλο της Κατερίνα Λέχου, μίλησαν για αυτό που κρατούν ως ανάμνηση από τη Μάγισσα. Και όπως είπε η ηθοποιός: «Αυτό που κρατώ από τη Μάγισσα, είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να καταδυθώ σε μία άλλη εποχή και αυτό είναι γοητευτικό για ένα ηθοποιό». Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, κράτησε και το δαχτυλίδι των Λασκαραίων ως σουβενίρ. Δες με πόσο όμορφα λόγια μίλησαν για αυτή την εμπειρία.

Με την Πολυξένη και τον Βρώτσο, ο τηλεοπτικός Κανέλλος είπε το δικό του «αντίο» μα χαμόγελο αυτή τη φορά στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/C52ci8goGUh/

Η Χριστίνα Χριστοδούλου, η Ρηνιώ που στα τελευταία επεισόδια φάνηκε η πιο λογική της οικογένειας των Λασκαραίων και αποκάλυψε το έγκλημα της μητέρας, αποχαιρέτησε τον ρόλο της δείχνοντας την αγάπη της.

https://www.instagram.com/p/C507of1IjeP/

Ο Θεοδόσης Φυλακτός, ο αγαπημένος του κοινού Κοσμάς Βρώτσος, επίσης ευχαρίστησε όχι μόνο τους συνεργάτες, αλλά και το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C50m-JwIq98/

Η Μεταξία - Καλλιόπη Χάσκα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδείου που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο και τη μεγάλη αγκαλιά που είχε κάνει με την Έλλη Τρίγγου, τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη και τον Βασίλη Μηλιώνη.

https://www.instagram.com/p/C5y_AyhLxIx/

Δες και άλλες φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων οι οποίες για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν.

Η Μάγισσα σε αριθμούς

Σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 η Μάγισσα κατέρριψε αρκετά ρεκόρ τη φετινή σεζόν, στους 8 μήνες προβολής της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα από 25.09.2023 έως και 15.04.2024, η υψηλών
προδιαγραφών σειρά του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας πρωτιά με μέσο όρο σεζόν 17,9% και υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 1,1 μονάδες.
Τη «Μάγισσα» παρακολουθούσαν σταθερά, έστω και για 1’ στο σύνολο του κοινού, κατά μέσο όρο περίπου 1.540.000 τηλεθεατές, ενώ σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, από την έναρξη της σεζόν, η «Μάγισσα» ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, όμως, και στα Social Media. Στο Χ (Twitter), το hashtag #Magissa βρισκόταν σε κάθε επεισόδιο στις πρώτες θέσεις των trends, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, αλλά και για πολλές ώρες μετά, ενώ στα official account της «Μάγισσας» 4.000.000 μοναδικοί χρήστες είδαν σχετικό περιεχόμενο.