Θεοδόσης Φυλακτός: Ποιος είναι ο Βρώτσος της Μάγισσας που λάτρεψε το κοινό και το φινάλε του

Κατερίνα Μπούσιου
Θεοδόσης Φυλακτός: Ποιος είναι ο Βρώτσος της Μάγισσας που λάτρεψε το κοινό και το φινάλε του

Το Twitter/Χ τον λατρεύει και ο νεαρός ηθοποιός της Μάγισσας, Θεοδόσης Φυλακτός είναι μία από τις ωραίες τηλεοπτικές εκπλήξεις της χρονιάς. 

Ο Κοσμάς Βρώτσος είναι ο Μανιάτης φύλακας, ο αρχηγός της φρουράς των Λασκαραίων στη Μάγισσα. Ένας μπρουτάλ άγριος αρχικά χαρακτήρας που εξελίχθηκε σε προστάτη των καλών με ήθος και αυταπάρνηση. Και έτσι έγινε ο αγαπημένος του κοινού. Όχι μόνο για τη γοητεία, το στυλ του, αλλά και για τον ηρωισμό του. Ποιος είναι ο Θεοδόσης Φυλακτός που τον υποδύεται;

https://www.instagram.com/p/CzGUa_tMukJ/

Ο αγκαλίτσας Βρώτσος και η τελική μάχη

Ο 33χρονος ηθοποιός έκανε αίσθηση από τα πρώτα επεισόδια της Μάγισσας όπως και αρκετοί άλλοι δεύτεροι ρόλοι. Οι οποίοι έγιναν ισάξιοι των πρώτων και αυτό είναι η επιτυχία της σειράς. Ο γοητευτικός, άγριος Βρώτσος έγινε trend αρκετές φορές, ειδικά όταν υπηρέτησε με πίστη τον Μάρκο, αλλά μετά πήγε με το μέρος των «καλών» με τον Αντρέι, τη Θεοφανώ και τον Κανέλλο. Το γυναικείο κοινό τον έχει χαρακτηρίσει με όποιο επίθετο μπορείς να φανταστείς.

Τα 2 σενάρια του τέλους της Μάγισσας: Τι θα συμβεί με Γερακίνα - Κυπριανή και το σκοτεινό βιβλίο;

Ο Θεοδόσης Φυλακτός έχει καταγωγή από τη Συκιά Χαλκιδικής και ο πατέρας του ήταν γιατρός. Εκείνος πριν ξεκινήσει τις σπουδές του στην υποκριτική, είχε σπουδάσει Φυσιοθεραπεία. Μετά από μία πορεία στο θέατρο, η πρόταση για τη σειρά ήρθε ξαφνικά όπως έχει πει: «Όντως ήταν κάτι απρόσμενο, μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα στείλει πάμπολλα βιογραφικά, όπως κάνουμε άλλωστε όλοι οι ηθοποιοί. Το συνειδητοποίησα όταν πήγα να υπογράψω και μπορώ να πω με σιγουριά πως ενθουσιάστηκα».

https://www.instagram.com/p/CeQqOo3INvx/

Μάλιστα το πρώτο διάστημα με την τόσο μεγάλη αποδοχή του ρόλου του, έλαβε τηλεφωνήματα ακόμη και από πελάτες του πατέρα του, στα μέρη όπου έπαιρνε μετάθεση ως γιατρός.

Ο ηθοποιός έχει μία γενικότερη έφεση στην τέχνη από μικρό παιδί. Η μητέρα του συνήθιζε να τον πηγαίνει σε εκθέσεις αλλά και σε παιδικές παραστάσεις. Ο Θεοδόσης μάλιστα ζωγραφίζει, φτιάχνει σχέδια για tatoo και έχει δημιουργήσει το δικό του brand με σχέδια για tshirts και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/BsK8q4hh_d9/

Όσο για το τηλεοπτικό του μέλλον, τα νέα έλεγαν τα αρχικά spoiler πως δεν είναι ευχάριστα. Στα επεισόδια που θα έρθουν πριν το μεγάλο φινάλε στις 15 Απριλίου, ο Κοσμάς τάσσεται με το μέρος της μεγάλης συμμαχίας Σπήλιου και Μιχαήλ, πάντα στο πλευρό του Αντρέι, αλλά πλέον και του Μάρκου. Η μάχη που θα γίνει στον πύργο των Λασκαραίων στο τελευταίο επεισόδιο θα οδηγήσει και στη δική του απώλεια, έλεγαν οι πληροφορίες. Θα είναι πολλά τα θύματα, πριν δούμε την τελική αναμέτρηση της Κυπριανής και της Θεοφανώς.

Όμως τα τελευταία στοιχεία, αναιρούν αυτό το spoiler. Ο Κοσμάς Βρώτσος θα είναι από εκείνους που θα ζήσουν και θα σταθεί στο πλευρό του Μάρκου, ο οποίος θα παραμείνει πρώτος της σειριάς του και καπετάνιος.