Η Dua Lipa στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου- Η incognito επίσκεψη στην Ελλάδα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Dua Lipa στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου- Η incognito επίσκεψη στην Ελλάδα

Η Dua Lipa φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time». To «ευχαριστώ» της τραγουδίστριας και η μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα.

Μια πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε η Dua Lipa στο ενεργητικό της καθώς επιλέχθηκε ως κεντρικό πρόσωπο στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» και συγκεκριμένα στο τεύχος με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Η 28χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο στούντιο άλμπουμ της, «Radical Optimism» στις 3 Μαΐου και παράλληλα προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό της tour το οποίο έχει αφετηρία το Βερολίνο.

H φετινή χρονιά ήταν αναμφίβολα «χρυσή» για την κοκκινομάλλα pop star καθώς το single «Houdini» λατρεύτηκε από το κοινό ενώ η συμμετοχή της στην ταινία Barbie (όπου ερμήνευσε και το soundtrack) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL -6 αγαπημένα προϊόντα του brand

H Dua Lipa στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμου- To «ευχαριστώ» της τραγουδίστριας

Στη συνέντευξή της στο εμβληματικό περιοδικό η Dua Lipa μίλησε λεπτομερώς για τη ζωή της στο Κόσοβο και μοιράστηκε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

Σχετικά με την καταγωγή της η τραγουδίστρια ομολόγησε: «Κατάγομαι ταυτόχρονα από δύο μέρη. Το να είμαι από το Κόσοβο είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι κάτι συναρπαστικό».

Kαι πρόσθεσε αναφερόμενη στις ρίζες της: «Κάνουμε ένα φεστιβάλ στην Πρίστινα, εγώ και ο μπαμπάς μου, που έχει ως στόχο να φέρουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να έρθουν εδώ και να δουν πόσο διαφορετικό είναι από αυτό που περιμένουν, είτε πρόκειται για καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο είτε για θαυμαστές που έρχονται για να δουν καλλιτέχνες που αγαπούν από γειτονικές χώρες. Ξέρω ότι όταν ζούσα στο Κοσσυφοπέδιο, κανένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες δεν ερχόταν εκεί. Είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου να μπορέσω να το φέρω αυτό στα παιδιά εκεί».

https://www.instagram.com/p/C5yE3HdMCXY/

H Dua Lipa θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και δημοσίευσε το εξώφυλλο το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Ευχαριστώ το Time και την ηρωίδα φίλη μου Patti Smith για τα υπέροχα λόγια».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στην καρδιά της Dua Lipa υπάρχει πλέον μόνο ο Callum Turner: To matchy matchy look και το φιλί

«Θα ήθελα να κατακτήσω τον κόσμο… Αν μπορούσα», δήλωνε η Dua Lipa το 2017 και επτά χρόνια αργότερα το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε φυσικά στον καινούργιο της δίσκο και τόνισε: «Είμαι απλά ένας διαφορετικός άνθρωπος, οπότε φυσικά αυτός ο δίσκος θα είναι διαφορετικός. Έχω διαφορετικές σκέψεις, επιθυμίες, ανάγκες και προοπτικές. Έχω κάνει στροφή 180 μοιρών στον εαυτό μου. Νιώθω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό το σημείο της ζωής μου».

Η incognito επίσκεψη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο συνδυαστικά με πηγές της ΕΡΤ η 28χρονη pop star ταξίδεψε μυστικά και πριν λίγες ώρες βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες γυρισμάτων. Όπως έγινε γνωστό δόθηκαν λανθασμένες ώρες άφιξης-αναχώρησης για λόγους ασφαλείας της τραγουδίστριας.

Η Dua Lipa φέρεται να πραγματοποίησε γύρισμα για τον οίκο Yves Saint Laurent σε ιδιωτική παραλία της χώρας μας, υπό τις οδηγίες γνωστού σκηνοθέτη.

H Dua Lipa και ο Romain Gavras χώρισαν & ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψε τη χαρά του

Άγνωστο παραμένει αν η 28χρονη βρίσκεται ακόμα εντός συνόρων ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχει ήδη αναχωρήσει.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Dua Lipa έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα καθώς το περασμένο καλοκαίρι έκανε διακοπές στην Πελοπόννησο και στη Σίφνο με τον πρώην σύντροφό της, Romain Gavras.

Πηγή κεντρικής: dualipa