Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου στην πρώτη κοινή φωτογραφία με μία ευχή για τα γενέθλιά του

Κατερίνα Μπούσιου
Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου στην πρώτη κοινή φωτογραφία με μία ευχή για τα γενέθλιά του

Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού πριν από τον γάμο τους. Η ευχή της μέλλουσας κυρίας Γεωργίου στον Αντρέα της. 

Τα 43α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός Αντρέας Γεωργίου και από το πρωί δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες. Την καλύτερη την έδωσε η μέλλουσα σύζυγος του Σιμώνη Χριστοδούλου, δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Φέτος ο Αντρέας Γεωργίου όμως έχει και έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει καθώς συμπληρώνει δύο δεκαετίες από τη στιγμή που ξεκίνησε η μεγάλη του τηλεοπτική καριέρα.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη μέλλουσα κυρία Γεωργίου

Μέχρι σήμερα είχαμε δει ελάχιστες κοινές φωτογραφίες του Αντρέα Γεωργίου με τη make up artist Σιμώνη Χριστοδούλου, με την οποία έχει σχέση τα τελευταία χρόνια. Καμία όμως δεν είχαν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους προφίλ στα social media. Την αρχή έκανε σήμερα εκείνη και υπήρχε λόγος. Γιατί ήθελε και διαδικτυακά να του δώσει τις θερμές ευχές της για τα σημερινά του γενέθλια. «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου» του έγραψε και εκείνος της απάντησε με ένα emoticon με μία καρδιά.

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

https://www.instagram.com/p/C55tqs2tUTK/

Πριν από λίγες μέρες φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, ο Γεωργίου είχε επιβεβαιώσει τον επικείμενο γάμο του το καλοκαίρι λέγοντας: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Σε λίγες ημέρες θα έχουν ετοιμαστεί και τα προσκλητήρια, ενώ ο γάμος θα είναι ανοιχτός με πλήθος ηθοποιών - συνεργατών καλεσμένους.

Εκτός από τα γενέθλιά του, ο Αντρέας Γεωργίου τη φετινή χρονιά, συμπληρώνει δύο δεκαετίες στην τηλεόραση, έχοντας να επιδείξει στο βιογραφικό του δεκάδες σπουδαίες επιτυχίες. Άνοιξε έναν άλλο δρόμο στη μυθοπλασία και κάθε τι που ετοιμάζει έχει επιτυχία. Και όλα ξεκίνησαν από εκείνη τη νίκη του στο Dream Show, το 2004. Εσύ θυμάσαι τον τότε μόλις 23 χρονών Αντρέα Γεωργίου;

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Αντρέας Γεωργίου είχε μιλήσει για το Dream Show λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά το Dream Show ήταν όλες οι πόρτες κλειστές γιατί είχα την ταμπέλα του reality και εκείνη την εποχή, ήταν ρετσινιά αυτό το πράγμα. Οι προτάσεις που δεχόμουν μετά δεν είχαν καμία σχέση με την υποκριτική».

Στο reality εκείνο ο Γεωργίου είχε μιλήσει για τον πατέρα του που ασθενή του Aids και τον θάνατο της μητέρας του και αυτό είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. «Βγήκα και μίλησα γα το AIDS και κάπως απενοχοποιήθηκε όλο αυτό και νιώθω ότι καλώς έγινε έτσι. Δεν το επεδίωξα σε καμία περίπτωση. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, όταν γύρισα στην Κύπρο, σταματούσαν στον δρόμο τα αυτοκίνητα για να μου μιλήσουν».

Αυτή η νίκη του άνοιξε τον δρόμο για να ασχοληθεί εκτός της υποκριτικής και με τη σκηνοθεσία και πολύ αργότερα και με την παραγωγή, με συνοδοιπόρο σε αυτό τον στενό φίλο και αχώριστο συνεργάτη του Κούλλη Νικολάου. Η πρώτη του σειρά ήταν οι «31 δρόμοι» στο Mega με τη Σοφία Καρβέλα. Και δεν θεωρείται αυτή η σειρά από τις επιτυχίες του. Ήταν όμως ένας πειραματισμός για όσα ήθελε να κάνει στη συνέχεια.