Η Ζέτα Δούκα και η ξαδέρφη της, Νάγια μοιάζουν σαν αδερφές κι έχουν ακόμα ένα κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζέτα Δούκα και η ξαδέρφη της, Νάγια μοιάζουν σαν αδερφές κι έχουν ακόμα ένα κοινό

Η Ζέτα Δούκα ευχήθηκε στην ξαδέρφη της για τα γενέθλιά της και όλοι συμφώνησαν πως μοιάζουν σαν αδερφές.

Για την ηθοποιό Ζέτα Δούκα η οικογένεια και οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό κατά καιρούς δημοσιεύει στα social media της στιγμιότυπα τόσο με φίλους της, με την κόρη της, την 8χρονη Θάλεια αλλά και άλλους συγγενείς. Όπως για παράδειγμα έκανε με την ξαδέρφη της Νάγια Δούκα πριν από λίγο καιρό.

Η Ζέτα Δούκα μετά τον χωρισμό έχει την καλύτερη παρέα και δεν είναι άλλη από την 6χρονη κόρη της

Η Νάγια Δούκα είχε τα γενέθλιά της και από το πάρτι που διοργάνωσε φυσικά δεν γινόταν να λείπει η αγαπημένη της ξαδέρφη, Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός δημοσίευσε κάποιες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram της θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια σε εκείνη, στις οποίες όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί οι δυο γυναίκες είναι φανερά πολύ χαρούμενες.

«Να σε χαιρόμαστε ξαδελφούλα μου! Να λάμπεις πάντα! Σ' αγαπώ!»

Η ανάρτηση με την ξαδέρφη της πήρε πολλά likes, ωστόσο αυτό που πρόσεξαν οι περισσότεροι followers της Ζέτας Δούκα είναι η ομοιότητά τους και το γεγονός πως θα μπορούσαν να είναι αδερφές.

Πέρα από την ομοιότητα Ζέτα και Νάγια Δούκα έχουν ακόμα κάτι κοινό κι αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για την τέχνη. Η Ζέτα Δούκα βέβαια, μέσω της υποκριτικής αλλά και η Νάγια Δούκα μέσω της μουσικής αφού είναι τραγουδίστρια της jazz, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Tόνι Σφήνο.

https://www.instagram.com/tv/CmzJmxWj1oI/

Πάντως, μπορεί η ηθοποιός και η ξαδέρφη της να μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό, η πραγματική ωστόσο, αδερφή της Ζέτας Δούκα είναι άλλη. Το 2014 η ηθοποιός μάς είχε συστήσει μέσω του Instagram την αδερφή της την Τερέζα, η οποία είχε μόλις ανοίξει το δικό της προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

douka-710x900.jpg

Η Τερέζα Δούκα όπως είχε γράψει και η ηθοποιός τότε, μένει μόνιμα στην Ολλανδία, και είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας που ασχολείται με την ναυτιλιακή βιομηχανία.