Η Ζέτα Δούκα μετά τον χωρισμό έχει την καλύτερη παρέα και δεν είναι άλλη από την 6χρονη κόρη της

Η Ζέτα Δούκα μετά τον χωρισμό έχει την καλύτερη παρέα και δεν είναι άλλη από την 6χρονη κόρη της

Η Ζέτα Δούκα ζει ανέμελες στιγμές με την κόρη της και μοιράζεται τα ωραιότερα καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό.

Τις πρώτες solo καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Ζέτα Δούκα μαζί με την μονάκριβη κόρη της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους είχαν επιλέξει να μην παντρευτούν και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι, με αποτέλεσμα η είδηση του χωρισμού τους να ξαφνιάζει τους πάντες.

https://www.instagram.com/p/CfECmc2ru2l/

«Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου. Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο», είχε δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός για τον σύντροφό της.

Οι solo διακοπές της Ζέτας Δούκα

Η 49χρονη απολαμβάνει στο έπακρο το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με την κόρη της ταξίδεψε στην Αστυπάλαια, ένα νησί που αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται συχνά.

https://www.instagram.com/p/CueWkGerrdL/

Πριν λίγες ώρες ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της και έγραψε: «Αποχαιρετώντας τη Λευκάδα κι ένα δύσκολο γενικότερα καλοκαίρι. Με την καλύτερη- και πιο απαιτητική- παρέα που θα μπορούσα να έχω, τη κόρη μου. Με παλιούς και νέους φίλους. Με πολύ τραγούδι, χορό , γέλια , ποτά, συννεφιές και βροχές ( εντός κι εκτός). Ευχαριστώ Άρτεμις, Νίνα, Ερωφίλη, Χρήστο , Αποστόλη, Σίσσυ, Ιάσονα και Βάσω για τα όμορφα που ζήσαμε».

https://www.instagram.com/reel/CwcqnyuOlDI/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της ηθοποιού.

Πρόσφατα η καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, με αφορμή τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διάφορα σημεία της χώρας.

https://www.instagram.com/p/CwVnP4RrzZ0/

«Η φύση, τα δέντρα , η θάλασσα, όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι οι ρίζες μας.
Όλοι προερχόμαστε από το ίδιο κύτταρο. Κι όλοι θα αφανιστούμε με τον ίδιο τρόπο. Και οι εμπρηστές. Και οι έχοντες συμφέροντα πάσης φύσεως. Και αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους για να γλιτώσουν πρόσκαιρα τη τιμωρία. Και οι μικρόνοες που θεωρούν εαυτούς άτρωτους και υπεράνω. Αυτή η γη θα μπορούσε να μας θρέψει εάν ζούσαμε αρμονικά. Τώρα όμως θα μας αφανίσει. Όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση…», έγραψε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: zetadouka