«Χρειάζεται να χάσεις 4 cm στην περιφέρεια» είπαν στη Μπόμπα κι απάντησε όπως πρέπει να κάνουμε όλες

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Χρειάζεται να χάσεις 4 cm στην περιφέρεια» είπαν στη Μπόμπα κι απάντησε όπως πρέπει να κάνουμε όλες

Ούτε η Χριστίνα Μπόμπα «γλίτωσε» από τα τοξικά σχόλια των social media και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε τοξικά σχόλια για κάποια ανάρτησή της. Αυτή τη φορά το σχόλιο αφορούσε τη σιλουέτα της και συγκεκριμένα τα κιλά που «πρέπει» να χάσεια από την περιφέρειά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση και δέχθηκε ποικίλα σχόλια τα οποία δεν άφησε αναπάντητα. Η αποστομωτική απάντηση και η γλυκιά εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Το τοξικό σχόλιο που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα - πάλι - και η αντίδρασή της

Αυτή την αρνητική πλευρά των social media «κλήθηκε» να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στην πρόσφατη ανάρτησή της που έκανε yoga δέχθηκε ένα αρκετά τοξικό σχόλιο αναφορικά με το σώμα της. Συγκεκριμένα, μια follower της της έγραψε «Χρειάζεται να χάσεις 3-4 κιλά στην περιφέρεια».

https://www.instagram.com/p/C6B5-BGqsKc/

Εκείνη αντέδρασε με ψυχραιμία και απάντησε, θέλοντας να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους σχόλια είτε «Instagramικά» είτε στην καθημερινότητά τους, πως αγαπάει το σώμα της με τα «όλα» του και γι' αυτό το προσέχει και το φροντίζει. Όχι για να εξυπηρετήσει τις απόψεις αγνώστων ή τα λανθασμένα κοινωνικά προτύπα. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη λέγοντας πως «λάτρεψε» το σώμα της μετά τη γέννα.

«Στο τελευταίο μου post, έλαβα αυτό το σχόλιο από μια κυρία! Και ήθελα να πω σε όλες σας: Δεν πιστεύω να μασάει καμία με τέτοια σχόλια!

Αγαπάμε τον εαυτό μας για όλα του και δεν μας καθορίζουν τα σχόλια κανενός! Άργησα να το καταλάβω, αφού μετά τη γέννα λάτρεψα το σώμα μου σε όποια του φάση, ενώ πριν είχα πιο πολλές ανασφάλειες - παρότι το σώμα μου ήταν πιο κοντά στα κοινωνικά πρότυπα!

Πλέον με προσέχω και με φροντίζω, επειδή με αγαπώ και όχι για να είναι η περιφέρειά μου στο μέγεθος που μια τυχαία κυρία θα αποδέχεται! Είσαι όμορφη για όλα σου! Μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ!» έγραψε στο Instagram story της η Χριστίνα Μπόμπα.

438231935_449086397705266_3523110540362316127_n.jpg

Οι φορές που η Χριστίνα Μπόμπα έπρεπε να υπερασπιστεί τα αυτονόητα

Αυτή δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τις επιλογές της ή την εμφάνιση. Πρώτα πρώτα με μια ματιά στο post της που δέχθηκε το σχόλιο για την περιφέρειά της - που είδες πιο πάνω - υπήρχε ακόμα ένα σχόλιο το οποίο την παρότρυνε να μην φοράει σορτς αλλά μόνο κολάν.

438204746_439420745161491_7659254671991650782_n.jpg

Έπειτα, η ίδια για τις ανάγκες της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία με μαγιό πρόσφατα έκανε μια φωτογράφιση στην παραλία.

chrismpo_1713461243_3349078109296775089_45712480.jpg

Εκεί πόζαρε στον φωτογράφο topless με κοχύλια στην πλάτη με πολλούς να μην καταλαβαίνουν την καλλιτεχνική αυτή λήψη και να σχολιάζουν το γεγονός πως δεν φορούσε το μαγιό της - παρότι δεν υπήρχε τίποτα το πρόστυχο στην φωτογραφία και παρότι πολλές γυναίκες συνηθίζεται όταν είναι στην παραλία να βγάζουν το πάνω μέρος του μαγιό για να κάνουν ηλιοθεραπεία χωρίς να δημιουργηθούν σημάδια από τον ήλιο.

Η κόρη των Τανιμανίδη- Μπόμπα μάς ξεναγεί στο σαλόνι του νέου σπιτιού και η Μαγγίρα σχολιάζει επικά

Η ίδια και τότε έδωσε την απάντησή της γράφοντας στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της:

mpompa1.jpeg

Αλλά και το 2022 και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μιλάνο η Χριστίνα Μπόμπα είχε δεχθεί πολλά και εξίσου τοξικά σχόλια τόσο για την επιλογή των outfits της, όσο και για το γεγονός πως είχε ταξιδέψει μόνη της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη χωρίς τα παιδιά τους, λες και - όπως είπε η ίδια - βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα.

https://www.instagram.com/p/CeB1FQNq3eq/

Απαντώντας μέσα από τα Instagram stories της, η Χριστίνα Μπόμπα είχε γράψει:

Έχω κάποιες απορίες, αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ποσότητα υφάσματος που καλύπτει το σώμα μου, με την ηθική μου; Θα πίστευε κανείς πως ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης άραγε ζούμε στο 2022 ή στον Μεσαίωνα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι περήφανος για τη σύζυγό του

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των αρνητικών σχολίων για κάθε της κίνηση, «σύμμαχος» της Χριστίνας Μπόμπα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ίδιος το 2023 είχε αναφερθεί στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποστάροντας στα social media, είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας και το τι πρέπει να κάνει μια μητέρα και τι όχι, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποια αντίστοιχη Χριστίνα να βγει και να πει τη γνώμη της. Και μπράβο της, νιώθω πάρα πολύ περήφανος που το έκανε» είχει πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και στην πρόσφατη ανάρτησή της συζύγου του με την topless πόζα όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξε την στήριξή του στη σύζυγό του.

Screenshot-2024-04-19-133153.jpeg

Τελικά για ποιο λόγο θα πρέπει να σχολιάζεται ο οποιοσδήποτε για τις φωτογραφίες του, για τα κιλά του ή για τις επιλογές που κάνει αναφορικά με τη ζωή του; Eίναι τελείως ανούσιο όλο αυτό και ίσως θα έπρεπε να μάς προβληματίζουν πιο σοβαρά πράγματα.

Αν ο σκοπός είναι βέβαια, να πληγώσει κανείς τον άλλο από την ασφάλεια του πληκτρολογίου, τότε η αντίδραση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα ή άντρας είναι αυτή της Χριστίνας Μπόμπα. Να μη δίνει σημασία, να αγαπάει και να φροντίζει τον εαυτό του και να έχει δίπλα του άτομα που τον στηρίζουν και τον αγαπούν γι' αυτό που είναι (βλέπε Σάκη Τανιμανίδη).