Χριστίνα Μπόμπα: Το ροζ τζιν παντελόνι της είναι η λύση για σένα που βαρέθηκες το κλασικό σου denim

Χριστίνα Μπόμπα: Το ροζ τζιν παντελόνι της είναι η λύση για σένα που βαρέθηκες το κλασικό σου denim

Είναι η τέλεια εναλλακτική αν θέλεις να βάλεις και εσύ ένα χρωματιστό τζιν στη συλλογή σου. 

Υπάρχει άνθρωπος που να βαριέται το τζιν παντελόνι του; Ε, φυσικά και υπάρχει και ειδικά όταν μιλάμε για ένα από τα πιο πολυφορεμένα items της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η Χριστίνα Μπόμπα ανήκει στην κατηγορία των πολυάσχολων μαμάδων με τις δίδυμες κόρες της να απαιτούν σχεδόν όλο το δικό της χρόνο και του Σάκη Τανιμανίδη, οπότε συχνά τη βλέπουμε στις casual chic εμφανίσεις της με ένα τζιν παντελόνι ή κάποια φόρμα, την οποία συνδυάζει με άνετα sneakers και άλλα αθλητικά στοιχεία.

Charming bag: Η νέα τάση στις τσάντες που ξεκίνησε από τη θρυλική Jane Birkin

https://www.instagram.com/reel/C5YpbfoqlBQ/

Τα jockey καπέλα είναι τα αγαπημένα της, το ίδιο και τα κοντά, εφαρμοστά, βαμβακερά τοπάκια που συνήθως φοράει από πάνω, τονίζοντας έξυπνα τη μέση της. Ακόμα, όμως, και η Χριστίνα που είναι μια γεννημένη denim lover φαίνεται πως έχει την ανάγκη για ανανέωση και για φρέσκιες προσθήκες στη ντουλάπα της, οπότε μέσα από το τελευταίο της post μας έδωσε όλη την έμπνευση που θέλαμε με ένα outfit γεμάτο χρώμα. Γιατί μπορείς να συνδυάσεις δύο τάσεις σε μία: τη μανία με τα denims που κυριαρχούν αυτή την άνοιξη και τα έντονα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/C5BUyEOK4cP/

Το ροζ τζιν της Χριστίνας Μπόμπα που μας ξεσήκωσε.

Με το που ακούς τη λέξη χρώμα, το ροζ είναι η πρώτη απόχρωση που σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Και είναι απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί μετά την ταινία Barbie επιστρέψαμε στο Barbiecore trend και ξαναβάλαμε όλα εκείνα τα ροζ και φούξια items που είχαμε κρύψει βαθιά μέσα στη ντουλάπα μας.

Η Χριστίνα έκανε ένα απλό, αέρινο σύνολο με ένα baggy denim παντελόνι σε pastel baby pink, το οποίο συνδύασε με ένα oversized λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι λευκά sneakers με φούξια λεπτομέρειες. Το ροζ jockey καπελάκι της συμπλήρωσε το outfit μαζί με ένα xl clutch σε πολύ ανοιχτό baby pink, το οποίο κράτησε μαζί με τον καφέ της σε μία αντίστοιχα χαλαρή πόζα η Χριστίνα.

Το ροζ τζιν είναι η ιδανική εναλλακτική στο μπλε denim σου και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

Shop the look: