Μια ατάκα -άντε και δύο- του Γιάννη Κούρτογλου έκαναν το κοινό του MasterChef να ξεσπάσει

Πατούλια Κατερίνα
Μια ατάκα -άντε και δύο- του Γιάννη Κούρτογλου έκαναν το κοινό του MasterChef να ξεσπάσει

«Έχω ενσυναίσθηση, έτσι είμαι. Βλέπω τον άλλον να πονάει και πονάω» και το επικό «Θα ζοριστεί ο Μάριος, έπρεπε να βάλουν παλιούς αρχηγούς όπως εμένα, να μου πουν Τζονάρα πάρτο» ήταν οι ατάκες του Κούρτογλου που έκαναν το κοινό να ξεσπάσει.

Νέα silver εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef χωρίς καμία αποχώρηση που να αγχώνει τους παίκτες αλλά με τη σκέψη των 20.000 ευρώ του silver award να πιέζει δημιουργικά την τελική δεκάδα.

MasterChef: Το κοινό ελπίζει να δει τον Γιάννη Κούρτογλου υποψήφιο προς αποχώρηση - κι εμείς bro μου

Tζονάρα πάρτο!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με δύο νέες ομάδες. Η νικήτρια μπριγάδα θα προκύψει από δύο μαγειρικές μοναχίες και στην πρώτη δοκιμασία οι ομάδες έπρεπε να ετοιμάσουν τέσσερα ιδιαίτερα πιάτα.

Από τη μια ομάδα αρχηγός έγινε ο Μάριος, σύμφωνα με τη σύμφωνη γνώμη των συμπαικτών του ενώ από την έτερη μπριγάδα αρχηγός έγινε ο Νίκος Κυψίδης.

Περισσότερους πόντους κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι προσπάθειες της γκρι μπριγάδας του Κυψίδη, η οποία με σκορ 3-1 έχει το προβάδισμα στη μάχη για το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Τα παρατράγουδα ωστόσο στην μπριγάδα του Μάριου ήταν εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, με «αρνητικό» όπως πάντα πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κούρτογλου.

Ξεκάθαρα ο Γιάννης επιθυμούσε να είναι και πάλι αρχηγός και μια ατάκα του προκάλεσε αντιδράσεις.

«Θα ζοριστεί ο Μάριος, έπρεπε να βάλουν παλιούς αρχηγούς όπως εμένα, να μου πουν Τζονάρα πάρτο», είπε χαρακτηριστικά ο Κούρτογλου και δεν σταμάτησε εκεί.

Βλέπεις, στη συνεργασία του με τον Μάριο, ο Γιάννης έφερε αντιδράσεις κι εκεί και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για μια ακόμα ατάκα του ΓιανΝίτσε!

«Με αγχώνει ο Μάριος, είναι και ο ίδιος αγχωμένος κι εγώ είμαι άνθρωπος της ενσυναίσθησης, αισθάνομαι δυνατά, είμαι κάπου και κάποιος πονάει, νιώθω να πονάω κι εγώ», είπε με έπαρση ο Κούρτογλου και το κοινό κάπως έτσι δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα σχόλια στο Twitter/X ήταν πολλά και άκρως απολαυστικά.

Βλέπεις, ο άνθρωπος της ενσυναίσθησης Γιάννης, μετά την ήττα της μπριγάδας του, πόζαρε με χαμόγελο ευτυχίας και τόνισε πως αφού η μπριγάδα του έκανε λάθη, δίκαια έχασε.

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά για την τελική δεκάδα στο MasterChef 2024 «είπε» τη μεγάλη αλήθεια