MasterChef: Το κοινό ελπίζει να δει τον Γιάννη Κούρτογλου υποψήφιο προς αποχώρηση - κι εμείς bro μου

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Το κοινό ελπίζει να δει τον Γιάννη Κούρτογλου υποψήφιο προς αποχώρηση - κι εμείς bro μου

«Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας». Τάδε έφη ο Γιάννης Κούρτογλου- ως γνήσιος του λιμανιού και του σαλονιού άντρας (η ατάκα δική του) προτού βγει -ελπίζουμε- υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Αν έβαζα έναν χαρακτηρισμό για εμένα, θα έλεγα πως είμαι του σαλονιού και του λιμανιού»! Αυτή ήταν η φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Γιάννης Κούρτογλου και στην audition του για το MasterChef, στην οποία εξασφάλισε και την ποδιά για την είσοδο στο παιχνίδι. Και ήρθε η ώρα, στην ομαδική δοκιμασία με φόντο τη λίμνη της Βουλιαγμένης, να αναφερθεί ξανά στην ίδια ατάκα ο Γιάννης.

Ο Γιάννης του σαλονιού και του λιμανιού.

Σε εκείνη τη θρυλική audition, ο Κούρτογλου είχε πει πως φοβάται μόνο ένα πράγμα, τις κάμερες και την προβολή αλλά τρεις μήνες μετά, δεν φοβάται ο Γιάννης το θεριό, ούτε και τις κάμερες. Έχει εκτεθεί και υπερ- εκτεθεί, όπως τόνισε κι εκείνος.

Ταυτοχρονα, στην ομαδική με τα fusion πιάτα, ο Κούρτογλου, χωρίς να είναι πια αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, κατάφερε να τσακωθεί με την αρχηγό Χριστίνα, μιλώντας με λόγια υποτιμητικά για εκείνη. H Χριστίνα με τον Γιάννη είχαν μια διαφωνία για τα γραμμάρια που πρέπει να ζυγίζει το κρέας, προκειμένου να είναι fusion.

https://www.instagram.com/reel/C5mBBwNshUv/

Ο Άνχελ δεύτερος υποψήφιος στο MasterChef αλλά η ατάκα του Γιάννη και το κορίτσι του έγιναν viral

«Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω! στον αέρα! Δηλαδή αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα θα της έλεγα “άντε και γαμ@@". Κατάλαβες; Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε μπρο. Ρε μπρο, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί. Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης στην κάμερα και όχι μπροστά στη Χριστίνα.

Βro μας Γιάννη, αν ακούσουμε ακόμα μια φορά τη λέξη «μπρο» σε προσωπική σου συνέντευξη θα μαζέψουμε εμείς υπογραφές για να φύγεις- φιλικά πάντα.

https://www.instagram.com/reel/C5mJth_qd89/

Γιάννη υποψήφιο θέλει το κοινό

Πάντως από εκρηκτικό τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, η μπροντό μπριγάδα φαίνεται να χάνει κατά κράτος και στα τρία fusion πιάτα και το κοινό ελπίζει, θέλει, να δει επιτέλους υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Κούρτογλου!

Οι κριτές με τα μαύρα!

Μια ακόμα άπαικτη σκηνή ανάμεσα στους κριτές, αφορούσε τη στυλιστική επιλογή του να ντυθούν και οι τρεις στα μαύρα, με τον Λεωνίδα Κοτσόπουλο να κατηγορεί ανοιχτά τον Σωτήρη Κοντιζά! Ο διάλογος ανάμεσα στους κριτές υπήρξε απολαυστικός.

Πάνος Ιωαννίδης: «Εμείς ντυμένοι στα μαύρα, ο Σωτήρης μάτριξ. Αξιοθρήνητοι!».

Σωτήρης Κοντιζάς: «Γιατί αυτή η επιλογή τώρα του χρώματος σήμερα; Πώς έγινε;».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Τον έχει στείλει η πρεσβεία της Ιαπωνίας. Ντύνουν εσένα και πληρώνουμε τα σπασμένα! Πηγαίνουμε βάσει των επιλογών που αποφασίζουν για σένα».

Σωτήρης Κοντιζάς: «Αντί να πεις ότι κερδίζουμε και εμείς… Και ευχαριστούμε πολύ...».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Βλέπεις κάποιο κέρδος σε αυτό; Δηλαδή έχω κερδίσει κάτι από αυτό; Στήνονται πάνω σου, στήνεται πάνω σου όλη η ιστορία και σου λέει “μαύρα φοράει ο Σωτήρης; Φόρα και εσύ” και έχουμε βγάλει φλύκταινες».