Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε μέσα στον τοκετό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε μέσα στον τοκετό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για το νέο μέλος στην οικογένειά του και απάντησε για την αλλαγή στο επίθετο της κόρης του.

Στις 13 Απριλίου ήρθε στον κόσμο η κόρη του Πύρρο Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα. Για τον Ολυμπιονίκη είναι το 5ο παιδί, ενώ για την 42χρονη αθλήτρια του στίβου είναι το πρώτο. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως είπε ο Πύρρος Δήμας παρότι για εκείνον δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει την πατρότητα είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, αφού κάθε γέννα έχει τη δική της χαρά και κάθε παιδί είναι ξεχωριστό.

Ποια είναι η κόρη του Πύρρου Δήμα που πλέον λέγεται Μαρία Σδούγκου

https://www.instagram.com/p/C5sS3Q8slqu/

Οι νέες φωτογραφίες της κόρης του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προτίμησε να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας ελάχιστες εμφανίσεις δίπλα στο πλευρό του Πύρρου Δήμα. Παρ' όλα αυτά, από τη μέρα που κράτησε στα χέρια της την κόρη της φαίνεται πως δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, γι' αυτό μετά το τρυφερό στιγμιότυπό τους λίγες ώρες μετά τη γέννησή της, η ίδια δημοσίευσε μερικά ακόμα πλάνα από εκείνη μέσα στην κούνια της.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε το ιδανικό νυφικό για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πύρρο Δήμα

«Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική, αλλά όλα πήγαν καλά» είχε δηλώσει μετά τη γέννηση της κόρη της η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας από την άλλη αποκάλυψε στην εκπομπή Fay's Time πως δεν ήταν μέσα κατά τη διάρκεια της γέννησης της κόρης του, όπως δεν ήταν και σε καμία από τις γεννήσεις των παιδιών του, αφού όπως είπε δεν αντέχει να βλέπει τον άνθρωπό του να υποφέρει, να πονάει.

Όχι (δεν ήμουν μέσα σε κανέναν από τους τοκετούς των παιδιών μου). Δεν θέλω να βλέπω τον άνθρωπό μου να υποφέρει, να πονάει. Αυτό που κάνουν οι γυναίκες μας είναι πολύ πολύ σπουδαίο. Ήμουν μέσα μέχρι κάποιο διάστημα και μετά βγήκα.

6362a7a7-skafida9.jpeg

Η σχέση του μικρότερου γιου του με το νέο μέλος της οικογένειας Δήμα και η απόφαση για ακόμα ένα παιδί

O Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει ο μικρότερος γιος του, ο Νικόλας - ο οποίος μέσα στον Μάιο θα κλείσει τα 16 - με το νέο μέλος της οικογένειας, αφού είναι ο μόνος από τα παιδιά του που βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς η Ελένη, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι στο εξωτερικό λόγω των σπουδών τους.

«Ο Νικόλας είναι και άντρας τώρα, είναι μεγάλος, είναι "Εγώ μπαμπά μην ανησυχείς"...Έρχεται, την παίρνει λίγο αγκαλίτσα μέχρι εκεί» είπε ο Ολυμπιονίκης στην Φαίη Σκορδά.

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αποκτήσει άλλο ένα παιδί τελικά γνωρίζοντας την Αφροδίτη Σκαφίδα άλλαξε γνώμη.

«Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέρφια, ο πατέρας μου ήταν 4 αδέρφια και πάντα με τον «άγγελο» Αναστασία λέγαμε πως θέλουμε να κάνουμε 4 παιδιά και τελικά κάναμε 4 παιδιά. Μετά γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι πιο ξεκάθαρος, πιο ειλικρινής και είχα πει ότι "δεν σκέφτομαι γάμο", "δεν ξέρω μετά", "δεν θέλω παιδί, έχω 4" αλλά δεν είναι δίκαιο, θα ήταν πολύ άδικο. Γνωρίζοντας την Αφροδίτη περισσότερο ήρθαμε πολύ κοντά» εξήγησε ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/C27DmCis3LS/

Ο λόγος που η κόρη του Μαρία έχει το επίθετο της μαμάς της κι όχι του ίδιου

Ο Πύρρος Δήμας όμως αναφέρθηκε και στο επίθετο της δεύτερης κόρης του, Μαρίας, που είδε το φως της δημοσιότητας παραπάνω μέσα στον Απρίλιο, αφού η ίδια έχει επιλέξει αντί για Δήμα να λέγεται Σδούγκου (το επίθετο της μαμάς της, Αναστασίας Σδούγκου) στα social media της.

koridimaprive.jpeg

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της η Μαρία, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι "θα γίνεις σαν τον μπαμπά σου" και "θα γίνεις Ολυμπιονίκης". Μου λέει "Εγώ δεν θέλω να κάνω (άρση βαρών) για να γίνω Ολυμπιονίκης, θέλω να κάνω για να γυμνάζομαι" και μου λέει "Θα αλλάξω το επίθετό μου" και εγώ της απάντησα "Κάνε ό,τι θες κορίτσι μου δεν με πειράζει"» είπε ο Πύρρος Δήμας ενώ όπως πρόσθεσε όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση που έκανε για το γεγονός πως τα παιδιά του δεν αντέδρασαν ιδιαίτερα θετικά για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα στην αρχή, κάτι που τώρα δεν ισχύει πια, αφού οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου από το 1994 μέχρι το 2018, όπου έχασε την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.