Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε το ιδανικό νυφικό για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε το ιδανικό νυφικό για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα στο πλευρό του Πύρρου Δήμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου 3/2 η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και συγκεκριμένα, παντρεύτηκαν στο Καβούρι.

Τα 4 παιδιά του Πύρρου Δήμα και το μωρό που περιμένει με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι ενώ την αποκάλυψη του γάμου τους την έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η αγαπημένη του Ιωάννα Σιαμπάνη.

Οι λεπτομέρειες του νυφικού της Αφροδίτης Σκαφίδα:

Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη μέρα ένα νυφικό σε κλασική αισθητική, με δαντελενιο μπούστο, το οποίο είχε διακριτικό ντεκολτέ και off shoulder μανίκια. Το κάτω μέρος είχε μια φούστα με τούλι για να μπορεί να αγκαλιάσει την κοιλίτσα της νύφης, ενώ το όλο παραμυθένιο bridal look συμπλήρωσε ένα λευκό πέπλο και μια γούνινη εσάρπα, απαραίτητη για ένα χειμερινό νυφικό look.

Για τα μαλλιά επέλεξε επίσης ένα ρομαντικό wavy style και πρόσθεσε έναν φιόγκο, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με την bow era να είναι αγαπημένη όλων των γυναικών. Ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι σε βουργουνδί απόχρωση με μαύρο παπιγιόν.

Mετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους και ξεχώρισε η μπομπονιέρα που ήταν ένα χρυσό κλαδί ελιάς με δύο καρπούς.

elia.jpg

Όσον αφορά την είσοδο του ζευγαριού στη δεξίωση, Πύρρος και Αφροδίτη μπήκαν με το τραγούδι «30-40» από τις Μελιsses.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η νύφη τραγούδησε live το τραγούδι Γιασεμί του Θέμη Αδαμαντίδη.

Το φύλο του μωρού και η εγκυμοσύνη

Όταν ήταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης, η Αφροδίτη είχε κάνει πρόβα νυφικού, κι επέλεξε και στη μεγάλη της μέρα ένα παρόμοιο νυφικό.

«Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Έχω θετική σκέψη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει.Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε αλλά δε θα ήθελα να το πω», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Ολυμπιονίκη μας, εκείνος μίλησε πριν δύο εβδομάδες στην «EQ» για το πέμπτο του παιδί και τον έρωτα με την Σκαφίδα.

«Περιμένουμε παιδί με την Αφροδίτη, η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε. Η Αφροδίτη με ξαναέκανε να χαμογελάσω... Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της και έτσι τη γνώρισα, έτσι είναι και χαίρομαι πολύ... Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να τον καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνει.

Προχωρήσαμε στη ζωή μας. Δεν το περίμενα, έλεγα ''δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Είχα απογοητευτεί.

Ήρθε σε μία στιγμή πολύ δύσκολη για μένα, είχα χάσει τη μάνα μου.

Την Αφροδίτη την ήξερα ως αθλήτρια, περνούσα από μπροστά της για να δω τον κουμπάρο μου που είναι προπονητής σε άλμα εις μήκος. Την έβλεπα αλλά δεν την έβλεπα. Δεν τα είπαμε ποτέ, δεν είχαμε χαιρετηθεί ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Καμία φορά εκεί που δεν το περιμένεις... Δεν ήταν μόνο ότι βρεθήκαμε. Από την πρώτη στιγμή, με την πρώτη ματιά... Κάπως έτσι...».

Αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί του Πύρρου

Το πρώτο παιδί της Αφροδίτης, θα μπει στη μεγάλη οικογένεια του Πύρρου, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά, καρπό του γάμου του με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών Αναστασία Δήμα. Ο γάμος του Ολυμπιονίκη μας έγινε το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας αλλά η σύζυγος του Πύρρου έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουνίου του 2018.

Πύρρος και Αναστασία απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009. Τα μεγαλύτερα παιδιά του Δήμα σπουδάζουν στο εξωτερικό και μια σπάνια κοινή πόζα είχε μοιραστεί ο Ολυμπιονίκης στον λογαριασμό του στο Instagram.