Survivor: Το «φάουλ» της Δαλάκα στην κόντρα της με την Σταυρούλα και η αντίδραση στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το «φάουλ» της Δαλάκα στην κόντρα της με την Σταυρούλα και η αντίδραση στο Twitter/X

Ο ψυχολογικός πόλεμος απέναντι στην Σταυρούλα συνεχίζεται όσο προχωράει το παιχνίδι.

Η κόντρα Σταυρούλας - Δαλάκα στο Survivor συνεχίστηκε και στο επεισόδιο που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου με την Δαλάκα να λέει, όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ, πως η Σταυρούλα στο δικό τους run την έσπρωξε.

Το ένα έφερε το άλλο λοιπόν, και η Σταυρούλα, όπως επίσης είχαμε δει στο τρέιλερ, είχε πει πως δεν γνωρίζει καλά την Δαλάκα, με εκείνη να απαντάει πως την ξέρει 10 χρόνια λόγω του στίβου και έχουν φάει και μαζί.

Στο πρώτο post μετά το Survivor ο Αλέξης Παππάς απέδειξε την αληθινή σχέση του με τον James

Το «φάουλ» της Δαλάκα που έκανε το κοινό να αντιδράσει

Και ενώ βλέποντας το τρέιλερ πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να λένε πως η Σταυρούλα λέει ψέματα και αποκαλύφθηκε ενδεχομένως κάποια στρατηγική ή εμπάθεια που έχει με την Κατερίνα Δαλάκα, βλέποντας την απάντησή της σε όσα είπε η παίκτρια των κόκκινων για τη γνωριμία τους, το κοινό της έδωσε τελικά δίκιο.

Διότι η Σταυρούλα δεν είπε πως δεν γνωρίζονται καθόλου αλλά πως δεν την γνωρίζει τόσο καλά.

Το να συνεχίζει η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν, να αναφέρεται στις συναντήσεις τους εκτός Survivor θεωρήθηκε λάθος από πολλούς, καθώς αυτές ήταν με τον πρώην σύζυγο της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτη Τριβιζά, ο οποίος είναι και αυτός αθλητής του στίβου. Επομένως, έθιξε μια ένα προσωπικό κομμάτι της Σταυρούλας για να την επηρεάσει ψυχολογικά, κάτι που κατάφερε αν κρίνουμε από το βλέμμα της Χρυσαειδή.

«Ξέρεις ποια είμαι εγώ;»

Παράλληλα, βλέποντας τον τέταρτο αγώνα ασυλίας - στον οποίο σημειωτέον κέρδισαν οι κόκκινοι με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να είναι ο τέταρτος μονομάχος - η Σταυρούλα δεν έσπρωξε την Δαλάκα, όπως εκείνη υποστήριζε.

Η έπαρση της Δαλάκα εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι που έκανε το κοινό να αντιδράσει καθώς, η ίδια απαίτησε τον σεβασμό από την Σταυρούλα λέγοντάς της «Ξέρεις ποια είμαι εγώ; H Κατερίνα Δαλάκα» με την παίκτρια των μπλε να γίνεται viral απαντώντας της «Χάρηκα. Κι εγώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή».

Survivor: Το σφάλμα του Περπατάρη και γιατί το κοινό θεωρεί τη Σταυρούλα την πιο τοξική παίκτρια

Πάντως φαίνεται πως γίνεται μια προσπάθεια να ρίξουν την ψυχολογία της Σταυρούλας, ειδικά απ' όταν έφυγε ο James που ήταν το στήριγμά της, αφού δεν ήταν μόνο τα όσα έγιναν με την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και όσα έμαθε η Σταυρούλα πως έχουν ειπωθεί για εκείνη και το «κυνήγι» στον Γιάννη Περπατάρη.