Το «ευχαριστώ» της Φουρέιρα στην μαμά της, η ομοιότητα με τις αδερφές της και ο περήφανος Μποτία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το «ευχαριστώ» της Φουρέιρα στην μαμά της, η ομοιότητα με τις αδερφές της και ο περήφανος Μποτία
5175471

Η Ελένη Φουρέιρα βραβεύτηκε για το «diamond» album της και φυσικά από δίπλα της δεν έλειπε ούτε ο Αλμπέρτο Μποτία, ούτε οι καλλονές αδερφές της.

Το album της Ελένης Φουρέιρα «Poli_Ploki» κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 128,5 εκατομμύρια streams πετυχαίνοντας τη διαμαντένια διάκριση. Γι' αυτό τον λόγο διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για την απονομή του «diamond album» της το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου, από το οποίο δεν έλειπε ούτε ο Αλμπέρτο Μποτία, ούτε οι αδερφές της - Ιωάννα και Μαργαρίτα - αλλά ούτε και αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο FY και πολλοί άλλοι.

Αργυρός και Φουρέιρα «παίζουν» με την πρωτιά! Ποιος έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ;

1714034202453-892238134-image00094.jpg

Η είσοδος με τον Μποτία και όσα δήλωσε για εκείνον η Ελένη Φουρέιρα

H Ελένη Φουρέιρα μπήκε στον χώρο πιασμένη χέρι χέρι με τον Αλμπέρτο Μποτία δείχνοντας απαστράπτουσα μέσα στο λευκό σατέν φόρεμά της με το ιδιαίτερο αδιάβροχο διάφανο πουά πανωφόρι της και τις επίσης διάφανες γόβες της. Εκείνος από την άλλη επέλεξε ένα total black outfit.

image00062.jpg

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» είπε η Ελένη Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία που την καμάρωνε στην επιτυχία της. Όπως δήλωσε και στους δημοσιογράφους νιώθει πολύ τυχερή που έχει έναν τόσο καλό σύντροφο.

Η pop τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία τον Φεβρουάριο του 2023 και όπως είπε η βάφτισή του δεν αργεί. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο μικρός ακόμα δεν έχει καταφέρει να πει τη λέξη «μαμά», ωστόσο οι αδερφές της χαριτολογώντας της λένε να μην ανησυχεί καθώς όταν πει τη λέξη αυτή μετά δεν θα σταματάει να την φωνάζει.

Το «ευχαριστώ» στη μαμά της

Η Ελένη Φουρέιρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο on stage όσο και στις δηλώσεις που έκανε τη μαμά της, την κυρία Μαριέττα η οποία δεν παρευρέθηκε στην απονομή επειδή κρατούσε τον γιο της στο σπίτι.

«Να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου που μου κρατάει και το παιδί σήμερα. Όλη αυτή τη δουλειά που ρίχνω αυτή τη στιγμή τη χρωστάω στη μάνα μου που με βοηθάει πάρα πολύ» είπε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ πρόσθεσε στις δηλώσεις της:

Εμείς μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το μεγαλώσω ίδια αλλά θα ήθελα να γίνω τόσο καλή όσο ήταν η δική μου μαμά.

Η Ελένη Φουρέιρα, η ομοιότητα με τις αδερφές της και η απουσία του αδερφού της

Το παρών στην απονομή της αδερφής τους έδωσαν και οι αδερφές της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα και Μαργαρίτα, οι οποίες ήταν φανερά χαρούμενες και περήφανες για όσα έχει καταφέρει η αδερφή τους.

Όπως θα δεις οι τρεις αδερφές μοιάζουν πάρα πολύ. H Ιωάννα επέλεξε λευκό παντελόνι με μαύρη see through μπλούζα και η Μαργαρίτα ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ιδαίτερο δέσιμο στο πάνω μέρος.

Από την πολύ λαμπερή αυτή στιγμή της Ελένης Φουρέιρα έλειπε, όπως είπε η ίδια, ο μικρότερος αδερφός της τον οποίο υπεραγαπά, όπως και τις αδερφές και τα ανίψια της.

Η κόντρα της Ελένης Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η «διαμαντένια» διάκριση της Ελένης Φουρέιρα είχε συνοδευτεί κι από τις φήμες για μια άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο αργυρό, ο οποίος κατάφερε και ο ίδιος να πάρει αυτή τη διάκριση ξεπερνώντας τα 120 εκατομμύρια streams.

Όπως δήλωσε βέβαια, η ίδια καμία κόντρα δεν υπάρχει μεταξύ τους, αφού είναι φίλοι πέρα από καλοί συνάδελφοι. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το παρών στην απονομή της, μιας και βραβεύτηκε όπως και όλοι οι συντελεστές των τραγουδιών του άλμπουμ της.

image00106.jpg